Pemenang Giveaway Set Perfume - Denhanda

15 Nov 2014

Pemenang Giveaway Set Perfume



skank kita umumkan pemenang bertuah 
kita umumkan 4 pemenang untuk storage bag dulu 






4 peserta bertuah ni sila bagi MG detail kat PRODUK KECANTIKAN MG <--- tekan link
NAMA:
ALAMAT:
NO TEL:
LINK NO :


dan ni adalah pemenang yg bertuah dapat 3 set miniture perfume channel gred 5A



TAHNIAH PADA SEMUA PEMENANG!!





35 comments:

  1. Tahniah kepada semuanyaa :)

    ReplyDelete
  2. tak de rezeki. huhu tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada yang berjaya =)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang.
    Tak ada rezeki saya utk GA ni.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah menang lagi GA by MG... TQ...

    ReplyDelete
  6. Tahniah Fiza .Terbaik la .. No 90 tuu ..Kak Lya no 79 hehehe

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua yg menang

    ReplyDelete
  8. lahaii , 35. 53 xD terbalik kan lahh :p

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang =)

    ReplyDelete
  10. Wah. Tahniah kat semua pemenang :)
    Jemput singgah : Tieysmilez@blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pemenang ...
    Saya no.13 ... Details dah hantar ...

    ReplyDelete
  12. takda rezeki..tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  13. tahniah semua! alhamdullilah menang jugak. thanks MG :D

    ReplyDelete
  14. waa . tahniah kepada pemenang :D hm. takda rezeki untuk no.73. haha. btw, terimakasih anjurkan segmen :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah semua..Thanks MG..
    redeem hadiah via link produk kecantikan MG ye?

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada smeua pemenang..xde luck akt sini..hehe :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah semua...tak ada rezeki nak dapat perfume...

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada pemenang2! ^_^

    ReplyDelete
  19. tahniah semua pemenang! ^_^

    ReplyDelete
  20. tak kena... huhuhuhu
    tahniah kepada pemenang :D

    ReplyDelete
  21. tahniah pada winners
    MG akan pos brg lewat skit tau! tp jgn risau akan dapat :)

    pada yg lain tu .
    MG dah ada hadiah dah nak buat 3rd GA
    menarik juga hadiah nya tau ^_^

    stay tuned darls !

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sabar tunggu next GA ^_^
      tahniah semua pemenang!

      Delete
  22. alahaiii tak ada rezeki la nk menang . apa pon tahniahh utk siapa yang menang

    ReplyDelete
  23. MG send hadiah lambat sikit tau!
    sabar sikit ea korang :)

    ReplyDelete
  24. hai .... Greetings all from me

    ReplyDelete
  25. follow blog,twitter like fb cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com
    terima kasih

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger