4 Storage Bag Untuk Pemenang Bertuah GA ke2 [hadiah bertukar] - Denhanda

11 Nov 2014

4 Storage Bag Untuk Pemenang Bertuah GA ke2 [hadiah bertukar]

yang sedia maklum GA MG yg ke2 nak dekat tamat
tapi MG lanjutkan lagi sehari 2
boleh je msukkan link2 mana yg tak join lagi tu
hadiah utama set miniture perfume tu . tak berubah
tapi shawl2 tu dah berubah atas sebab sebab yg tak dapat di elakkan

shawl akan bertukar hadiah kepada storage bag
ada 4 storage bag bakal di menangi

ini adalah contoh storage bag yg MG akan bagi pada lucky winner
pemenang kita pilih mengikut random.org

so, ni lah dia storage bag yg bakal korang dapat sekiranya nombor anda bertuah





maaf takde real bag sebab tak sempat nak ambil gambar
bag dah selamat sampai kt MG
MG order kat nile.com.my


GIVEAWAY KE 2  <----klik sini
SENARAI PESERTA  <-----klik sini


dtrim RM52 
lolly pink RM50
dropship agen wanted <----klik sini
supliment murah ori <--- klik sini

13 comments:

  1. Replies
    1. syukur sgt korang suka
      n x marah MG tukar hadiah ..hehe

      Delete
  2. wah kalu pergi travel bawak beg ni je senang

    ReplyDelete
  3. ok..storage bag lebih best dari shawl..eekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh! glad u guys suka this thing :)

      Delete
  4. Tak sabar nak terima hadiah..thanks in advance MG..he..he

    ReplyDelete
  5. wah! dah tukarlah...best2 hadiah ni...! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa, sori tpksa tukar hadih ,,huhu

      Delete
  6. Sebaik dah tukar hadiah, saya x reti pakai shawl ...

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger