Kasih Seorang Ayah [Homade kid MotoSeat] - Denhanda

15 Oct 2014

Kasih Seorang Ayah [Homade kid MotoSeat]



apa tu MG?
tak nampak sangat kan? ok, kita zoom sikit :)



MG sempat snap today aorund 12pm
dah siap ikat2 dah kerusi pink ni 
mesti anak dia perempuan sebab kerusi pink 
kalau kata nak letak barang nape tak letak je kotak ke ape ke kan?
mesti dia nak g ambil anak dia ni 
oh ayah! I LOVE YOU! 
kasih ayah tiada tandingan

komen "I love (panggilan utk ayah korang)"


randomly MG akan bagi topup RM10x2 lucky winner untuk MG topupkan ayah korang tau!

sampai jumaat ni 
17/10/2014


**tak semua bertuah masih lagi mempunyai ayah, so IF winner dont have it. its ok ..just give the phone number who u love most 

**or mungkin apek ni baru beli kerusi ni, MG tak tanya sebab tak berkesempatan.


13 comments:

  1. hi..datang BW sambil menjemput join 1st giveaway saya..kalau sudi jom support!!

    http://eirza.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-erza.html

    ReplyDelete
  2. Dia baru beli kerusi tu la. Dalam perjalanan balik ke rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! mybe :)
      dh state kt atas tu .

      Delete
  3. Allah~ hebatnya,mst cina ni,dorg x heran pon rupa mcm mana,asalkan selesa kan.,

    ReplyDelete
  4. Hebat kasih sayang seorang ayah kan MG..Hanya doa mengiringi arwah ayah...

    ReplyDelete
  5. Ayah nie lain skit cara dia tunjukkan kasih sayang nyer ...

    ReplyDelete
  6. Ok, patut benda ni datangkan idea untuk kita reka satu seat (mudah alih) yang selamat untuk kanak2. sebab ramai kanak2 yang naik moto dengan ayah diorang pergi sekolah. diorang pun ada risiko kemalangan jugak, malah lebih tinggi berbanding yang naik kereta tu.

    *nyawa kita tiada beza walau pun berkereta harga ratusan ribu dengan kapcai ratusan ringgit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      so, inventors out there
      please rekacipta new design based on this case problem ..huhu

      Delete
  7. tahniah normie n allene :)
    thanks support small gift from MG

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger