Berbaloi ke instax mini [Rasa Nak LETGO] - Denhanda

13 Oct 2014

Berbaloi ke instax mini [Rasa Nak LETGO]

dulu time hangat cerita mel mel tu 
instax mini ni glamer betul

MG pun ade mebe yg bf dia yg bg camera ni kat dia 
tp MG xpernah nampak dia pakai 
haha









sebab apa entahlah . 
maybe malas beli kodak kot 
then kalau amek gambar kne betul2
kalau tak cantik tak leh nk delete
terus buang then membazir

maybe sebab size
size dia nak kira besar juga kan?
kdg2 tak muat nak letak dlm handbag
nak pgg je tkot banyak sangat nak pegang then tercicir kat mana-mana ke kan

maybe sebab kodak mahal kot
so ?
korang rasa berbaloi ke camera ni ?
member MG nak letgo 
kalau nak komen kat bwah ye .tq :)

camera ni kalau belum keluar dlsr memang berebut org nak kan?

18 comments:

  1. Replies
    1. mmg mcm2
      kalau jnis yg ikot trend mmg jenuh nk kejar :)

      Delete
  2. klo mcm tu x berbaloi la MG hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      mmg xberbaloi tp kalau nk gmbar ready to go mmg sng la pakai instax ni :)

      Delete
  3. kakak saya ada beli. Asal-asal jeles jugaklah sebab memang teringin nak ada satu. Salah satu weakness instax ni bila dah snap gambar tu, then takboleh delete. Tu je lah. tapi sekarang pun still lagi trending camera macam ni. ^^ Kalau nak letgo, berapa agaknya harga untuk instax ni yer ?
    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2!
      tkpe nnti MG diskus dgn dia nk letgo brape sbb ad jgk yg dh tny ni syg :)

      Delete
  4. comel kamera ni.. eh kodak dah mahal ye skrg.. seriusly dah lama sgt xbeli

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kan?
      lama gila tak beli kodak
      ni mebe MG punya sis :)

      Delete
  5. rasanya x baloi..let go je lah

    ReplyDelete
  6. mungkin simpan buat koleksi, barang dah takde jual kot....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ?
      ye jgk tu
      hope simpan boleh guna

      Delete
  7. Barang rare nie....may be ada orang cari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! nnti sure jdi mende rare ni kn ?

      Delete
  8. kalau ada elok simpan jer.. lgpun Fiza kalau beli barang sayang nk jual kat orang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. simpan2 nnti jdi harta karun kn? hehe

      Delete
  9. Nakk , free ka ? xd hehe , brapa ya kak MG ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaaa, xjual la syg ...huhu

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger