Beli Jam RM94 Ribu di LAZADA - Denhanda

27 Oct 2014

Beli Jam RM94 Ribu di LAZADA

MG memang dah banyak barang dah beli dengan LAZADA ni cuma MG tak sempat nak share 
antara barang feveret yg MG cari kat LAZADA adalah jam tangan
setakat ni MG dah beli 3 utas jam tangan di LAZADA... hehe

so, hari ni MG macam biasa scroll page LAZADA
tengok tengok jam dan MG terpaku lama dengan 1 jam ni 
sebab apa?
cantik tu memang cantik
sebab harga nye pun cantik 

RM94 105.60
takde less
selalunya LAZADA ada bagi discount sampai 70%

terkejut mak
sebab yang lain MG pernah tengok RM1000++ je harga nya paling mahal
ni nak dekat RM100 ribu tuh 
huu

nah !
ni gambar jam RM100 ribu




kalau korang berminat 
pergilah terjah LAZADA skank
or tunggu nanti LAZADA buat jualan gudang 
no worry sebab LAZADA jual ni ORIGINAL ada warranty card siap

Payment dengan lazada mudah:
1. Cash on delivery
2. Bank transfer/Debit card
3. Credit Card

18 comments:

  1. bukan 10ribu la MG, tp 100ribu hehehe...xcukup 0 tu..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe
      mila ni nampak je ...haha
      dah tambah 0 dah ..huhu

      Delete
  2. Replies
    1. dah xboleh cod
      nk kne pegi lazada sndri kot ni sbb kalau transfer mcm was was je..huhu

      Delete
  3. Replies
    1. mahal kan?
      boleh kawen 4
      eh? haha :P

      Delete
  4. Eaduh mahalnya MG..boleh beli honda city ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kan
      kalau beli kete cash dapat 2 3 bjik ni :)

      Delete
  5. mak ai..mahalnya..pernah beli sekali jam kinetic kt lazada..best price dr 1k++ dpt 200++..berbaloila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul!
      MG pun ada beli yg diskaun byk mcm tu
      ori n puas hti
      kn su? hihi

      Delete
  6. Tudia, mahalnyaa . Mesti tak laku, haha . Btw kak MG jemput join yaa http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-em.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger