7 CPUV Nuffnang Ads Tengah Running [Belum Pernah Cashout] - Denhanda

9 Oct 2014

7 CPUV Nuffnang Ads Tengah Running [Belum Pernah Cashout]




MG dah dapat CPUV sejak akhir bulan 3 tahun 2014
then sampai la skank MR nuffnang masih lagi bagi ads kat MG 
thank nuffnang !
dan skank 7 CPUV tengah running kat blog MG ni
so, pada viewers 
thanks a lots!
btw, MG belum pernah cashout lagi nuffnang ni 
korang mesti dah cashout banyak kali kan? hehe

ni latest 7 CPV blog MG

sori, MG busy sikit
tapi yang nak order boleh order macam biasa ye :)
#produkkecantikanMG

17 comments:

  1. Replies
    1. tp sikt je uv MG huhu
      kalau byk UV masyuk la
      tp pepun ok je
      better dr tkde kn :)

      Delete
  2. Wah, banyaknye on-going :) Tahniah MG..semoga murah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah cik mmie pun sama :)

      Delete
  3. cek ke-3 baru sampai..panas2 lagi..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah =)


    #JalanJalanKlikIklan

    ReplyDelete
    Replies
    1. running byk tp sikit je dpt saf :)
      hehe

      Delete
  5. Lately, memang ramai blogger yang update pasal cpuv nuffnang diorang yang banyak.,.. tahniah :")

    ReplyDelete
  6. wah bestnye MG..
    MG.. share la cne nak masyuk cm MG :)
    sy budak baru nak belajar..
    kalau salah sile beri tunjuk ajar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde rhsia la izy
      cuma kne rajin bw n make sure isi entri kita tu org n baca
      kalau pesonal blog
      make it sharing benda2 yg org nak tahu sama
      and keep maintain the viewer
      n update nuffnang
      insyaAllah dptla nnti ads dr nuffnang :)
      orite?

      Delete
  7. tahniah
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/10/dimana-janji-manismu.html

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah & Tahniah ...
    Errkk. Boleh tak nak tau, cam ner nak masukkan iklan kat atas and bawah masa mobile version ... Macam MG punyer blog nie bile saya tgk kat phone iklan2 tu still ada, kat blog saya xde ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada setting dekat ads on mobile sis
      nnti kalau sempat sy pm sis ye .
      rply pon guna mobile je ni :P

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger