Tajuk Terlalu Extreme Buat Ramai yg Tertipu [BEWARE] - Denhanda

17 Sep 2014

Tajuk Terlalu Extreme Buat Ramai yg Tertipu [BEWARE]



Sebelum MG hurai panjang lebar meh kita tgk tajuk2 atau entri yang extreme


 Dan kita lihat pula berapa ramai yg akan komen ‘PM’ untuk mengetahui cara mudah buat duit.




Rata rata antara mereka yang igin tahu lebih lanjut mengenai perkara tersebut adalah mereka yg bersungguh2 ingin mencari duit lebih untuk kelangsungan hidup.
Syabas MG ucapkan pada mereka yg nak berubah dan nak mencari rezeki lebih untuk diri sendiri dan untuk orang sekeliling .
Apa yang MG buat MG cakap ramai yg tertipu adalah dengan menggunakan tajuk2 yg extreme membuatkan ramai yg akan tertipu dan akhirnya tukang entri yg kena maki balik .haha

Misalnya ini .

Mana ada key in ic boleh dapat duit.
Ingt kerja kat JPN ke ape?
Nak keja kat JPN pun susah la ni tau.
Tgk tajuk pun MG dah tau dah apa benda yg diorang nak meniaga.
Selalunya bisnes yg “carikcarik org” ni akan menjanjikan bulan dan bintang untuk tarik kita buat bisnes mereka.

Yelah, semua org nk bulan dan bintang tapi semua org pun tahu payah nya nak dapat bulan dan bintang.
Datang plak org yg menjanjikan bulan dan bintang.
Memang pucuk di cita ulam mendatang la tapi merak tak tahu yang mereka kena buat kapal angkasa dulu sebelum boleh dapat bulan dan bintang tu.

eish! 
MG cakap tak salah nk join jgk bisnes mcm tu
malah bisnes2 carikcarik org ni akan meningkatkan konfiden level kita secara automatik
dan semangat setia kawan yg gitu
dengan falsafah sama sama berjaya tu MG suka

bisnes korset ke, AJ ke, shaklee ke, stemcell ke
bisnes topup ke, dropship ke, aura aura ke
bisnes alken ke, bisnes tuperware ke
semuanya bagus 
semuanya boleh buat duit 
sebab tujuan kita bisnes ni nak duit kan?

tapi depends pada diri sendiri sebab bisnes is passion 

So, pesan MG pada rakan2 kat luar sana, pembaca2 blog MG ni.
Bukalah mata.
Takde keja yg senang2 boleh dapat duit.
Memang kita boleh buat duit dengan fb.

ada some of the post memang nak tolong mereka yg nak carik duit lebih.
TAPI ada jg some of it yg nak menipu org2 yg jujur nak cari duit lebih ni 

BERWASPADALAH dalam mencari rezeki 

Tapi nak buat duit tu kita kena ada teknik dan masa juga kesabaran serta modal.
Bukan susah nak senang jika kita ada matlamat dan kesabaran yang tinggi.
Kita juga perlu berilmu.
Tidak perlu menguasai semua benda . cukuplah kita berilmu.

So, kat sini MG nak tawarkan consultant percuma untuk bisnes
  1. Bisnes Jahit dan jual baju
  2. Bisnes dropship
  3. Bisnes dobi
  4. Bisnes travel


Consultation percuma yg MG berikan adalah untuk berkongsi pengalaman MG dalam bidang berkenaan.
Jika anda ingin bertanya pendapat ttg bisnes lain pun boleh, insyaAllah MG akan cuba berkongsi pengalaman dengan kamu semua.

Feel free to contact me thru
wassup/text/wechat – 014.913.03.42

12 comments:

  1. free ke mG? khidmat nasihat dan tunjuk ajar ye..

    ReplyDelete
  2. Ramai ajak join bisnes..tapi x beraqpa yakin..duk diam bleh dpt duit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn terpedaya cik mimie :)
      mne ad duk diam dpt duit
      takde takde
      huhu

      Delete
  3. emm.. ada yang bagi bisnes tapi kena kuarkan modal sampai rm60... kerja hantar emel camtu.... malas layan... haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hntar emel mcm mne
      tgk dlu testi org yg dh join
      kalau ok , x salah cuba kalau minat n nak buat :)

      Delete
  4. banyak kali jugak saya terkena... mostly bila kita klik rupanya untuk jana pendapatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      jana pndapatan jln yg betul ok je sis kalau nk join :)

      Delete
  5. sekarang banyak sangat tipu helah manusia. terima kasih atas perkongsian MG :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 :)
      byk sgt
      semua benda nk buat duit sampai tak hirau dah org teranaya ke tidak

      Delete
  6. ish... sekrang memang banyak penipuan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ma
      diorg la ni x makan saman
      hati2 tau ma :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger