Senarai Pemenang 1st Giveaway Melangkau Garisan With LOve - Denhanda

19 Sep 2014

Senarai Pemenang 1st Giveaway Melangkau Garisan With LOve



Sebelum korang tahu sape yg bertuah tu,
MG nak ucapkan terima kasih pada blogger2 yg sudi join memeriahkan GA MG yg pertama kali ni.
alahamdulillah amat menggalakkan.
seramai 128 blogger dah mendapat nombor bertuah masing .

ok, skank jom kita tengok siapalah yg bertuah tu :

1. http://dyanimani06.blogspot.com/2014/09/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html


2.http://diyanatjuman.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html


3.http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html


4.http://belongtomee.blogspot.com/2014/09/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html


Kepada 4 Pemenang MG yg bertuah,
sila hantar butiran anda di sini  <----klik

Subject : Menang GA MG number 1/2/3/4
Nama :
Alamat :
No fon :


kepada yg tak berjaya, jangan kecewa sebab MG akan buat lagi GA pada bulan depan
MG share siap2 hadiah yg bakal korang menang nanti .

1. Custom made Dress Jemila bagi pemenang wanita /jubah untuk pemenang lelaki
2. Miniture set 5 in 1 channel perfume
3. Jam Rolex Gred 5A
4. rahsia
5. rahsia
6. rahsia

GA bulan depan adalah sempena pembukaan butik online MG.
hope dapat sambutan dari korang semua.
save the date tau! 
ohye,
kalau korang yg join GA ni baik hati boleh lah like page MG ni

1. Produk Kecantikan MG
2. ERClozet
3. Ekinrazallidatailor 


p/s : 
1. sori lambat sikit publish list winner .
2. MG belum sempat hbis bw, nanti MG smbung bw ye 

dan kalau korang nk sponsor untuk GA korang boleh juga email MG
insyaAllah kita share rezeki bersama ye :)


sampai 25hb tak tuntut, kita roll dice lg :)

20 comments:

  1. takda rezeki nak menang..tahniah kepada pemenang.. :)

    ReplyDelete
  2. Hi MG...slmt berkenalan! Saya bakal client anda...in shaa Allah. ... :) Bagus MG buat GA...hope saya ada can utk terpilih nnt ek

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada pemenang :)
    Tahniah jugak kat MG sebab dah buat segmen yg awesome ni. Xsabar nak tunggu GA seterusnya.

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd semua pemenang :)

    ReplyDelete
  5. alahamdulillah menang,,, thanks MG

    ReplyDelete
  6. Tahniah pd yg menang... Ayu xde rezki..

    ReplyDelete
  7. tahniah buat pemenang.. xde rezeki..hihi

    ReplyDelete
  8. Tahniah kpd semua pemenang.....

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang.. tak de rezeki di sini..

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada yg brtuah :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua ... pemenang..

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  13. wahhhh. rasa macam nak lompat bintang.. :)
    thanks MG..

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger