Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger ! - Denhanda

11 Sep 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

geram tgk org lain join segmen abg ben 

so, MG pun nak join . haha

BEN ASHAARI

1. latar belakang 
MG bisnes minded lady, korang boleh panggil MG. since blog melangkau garisan ni mcm universal name so, MG lebih suka korang semua panggil dgn nama MG. nama manja blogger la konon2 . haha
MG network computer degree holder tapi MG minat bisnes.
MG ada kedai jahit dan ada beberapa tukang jahit.
so, nanti korang ada event nak buat baju boleh contact MG ye.
MG curi2 masa pagi n malam update blog ni sebab tulis blog ni MG rasa boleh release tension MG dan MG rasa blog is the best platform untuk MG publickan opinions MG.

2. kelebihan blog
blog melangkau garisan ni MG buat untuk MG dan korang semua express feeling.
contoh bila MG buat 1 entri tu, MG suka komen yg dari hati.
tak suka cakap tak suka.
tapi bukan tak suka MG la. hahhaa.
tak suka dengan pendapat MG bagi sesuatu entri tu.

3. Impian Jadi Blogger 
impian MG sama macam blogger lain, nak jugak known as malayisa blogger. paling kurang macam abg ben. ckp je abg ben semua blogger kenal. kan abg ben kan? huhu
yg lain tak tau nk impian apa sebab MG rasa peluang tu kita akan dapat bila kita memang layak.
so, bila kita dah buat yg sepatutnya, rezeki/peluang tu mesti akan datang pada kita tak kira cepat atau lambat.

haaa. tamat dah .
korang yg nak join boleh join cepat sebab tamat jam 8 malam ni 

korang boleh follow MG dekat sini jugak tau! :)








25 comments:

  1. Selamat bersegmen MG..CP pun join gak sebab geram gak semua pakat join hehe

    ReplyDelete
  2. Salam Kenal. Selamat berblogging! Chaiyok!!!

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya menjadi blogger yang diimpikan ya MG

    ReplyDelete
  4. Untung bijak pandai dan ada kemahiran!!

    ReplyDelete
  5. eH..Fuza pun nak join juga lah,.. Good Luck u

    Fuza TAG kamu
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  6. moga impian tercapai :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  7. semoga impian menjadi kenyataan! =)

    ReplyDelete
  8. Salam MG...Kak Lya Singgah Dari Segmen Yang Sama .. All The Best

    ReplyDelete
  9. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  12. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  14. hai cik MG, sudikah berkenalan dengan i.. hikhik

    ReplyDelete
  15. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  16. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah Jazakallahu khairan kathira

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  17. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah Jazakallahu khairan kathira

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan ...
    Gud luck ye!
    sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger