Resipi Fishcake mix Vege [Diet Atkins] - Denhanda

18 Sep 2014

Resipi Fishcake mix Vege [Diet Atkins]

Sebenarnya MG bukan follow pun diet atkin ni
Main teragak je nak masak macam ni
ok jom tengok resipi ATKINS MG :)


Versi  1



Bahan-bahannya (untuk sorang makan)

olive oil /minyak biasa pun boleh 
Fishcake 2 batang
Baby kalian/sawi pendek /sayur ape apelah
Tomato 1 biji
Bunga kobis
Sedikit kiub pati ayam
(Bawang merah kecil 2bji+1 bwg putih +3bji lada) ß ditumbuk kasar/hiris nipis

Caranya :

Tumis bahan yg dihiris nipis sampai naik bau
Masukkan ¼ kiub pati ayam
Masukkan fishcake
Masukkan tomato dan sayur
Masak sekejap
Siap!


Version B

Air kuning ni bukan minyak ye, itu air masak mix dgn kuning telur sbb tu kuning, MG nk bg die berkuah sikit

cuma tambah telur sebiji
Boleh juga tambah carrot, brokoli dan sayur mayor yg sesuai yg korang suka
Mmg kenyang dan sedap!

Ohye, korang mesti tertanya tanya
Cukup ke makan macam ni MG? takde NASI??

Cukup! Kenyang! Percayalah !

Untuk kurangkan selera makan korang, MG sarankan 2 product ni:

Best slim slimming USA  ---> sebotol RM39
D’trim ----> sebotol RM46

Makan sebelum makan pagi . 1 biji SEKALI SEHARI
Nak order  BEST SLIM / D’TRIM  boleh wassup 014.913.03.42

Selamat berdiet! 

8 comments:

  1. alahai . lapar pulak rasa ni

    ReplyDelete
  2. Boleh try nie..hihi
    MG,akma ada tag MG join giveaway Shaklee nie..jom

    http://akmahakira.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Nampak macam best je..kena try ni..

    ReplyDelete
  4. wah mg... lin kena simpan resepi ni... uhuhuhu
    entry terkini...iklan percuma here

    ReplyDelete
    Replies
    1. simpan simpan ..hehe
      nnti try tau :)

      Delete
  5. Menarik resepi ni dik...ada masa nak cuba juga...

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger