Pertandingan dan Pameran Bonzai di VIVA HOME [Beratus Gambar Pokok Bonzai] - Denhanda

13 Sep 2014

Pertandingan dan Pameran Bonzai di VIVA HOME [Beratus Gambar Pokok Bonzai]

so semalam, alkisah MG pergila singgah kat VIVA HOME ni
sebab tak pernah lagi singgah masuk ada apa dalam ni

lepas tu rezeki MG plak yg diorang ada buat pertandingan dan pameran pokok bonzai
OMG!! cantik cantik tau! *memang gila bonzai*

tapi make sure korang jgn usik tau!
kalau bawak anak2 tu jaga sikit sebab pokok bonzai ni paling murah pun RM500 tau tupun tak terjaga sangat.
pokok2 bonzai ni semua dah owner .
kalau nak sangat beli kena la nego dengan owner nya. *kot dapat*

Pertandingan dan pameran ni berlangsung selama 3 hari

TARIKH :12-14 september 2014
MASA    :10pg-10 mlm
TEMPAT:Ground Floor, VIVA shopping mall, Jalan Loke Yew,KL




so, pergila sana kalau nak tgk berjenis bonzai .
memang heaven ! cantik cantik ! *excited*

ni some gambar yg MG nak share ngan korang :



ni pandangan dari 1st floor . cantik kan ?




ni champion kot. tak ingat plak . huhu





lagi gambar update :























4 comments:

  1. perghhhh !! cantik.... sha memang minat tengok pokok bonzai ni...... gojesssss

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ada lg nnti rsanya tp bkn kt viva dh la..huhu

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger