Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza - Denhanda

21 Sep 2014

Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza


GA ni sampai 3ohb September 2014
ada 3 sponsor dan kena jawab 3 soalan 

1.  Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada?

Pendapat MG tentang blog huda- simple and berformat. MG suka blog theme macam ni. blog shown yg owner nya perempuan,
bahagian side belah kanan tu boleh add on lagi ads ke info2 ke quotes ke untuk lagi menarik minat reader baca sbb byk benda boleh baca :)

pendapat MG tentang blog azwar - blog ni pun ok, kalau MG punya blog ni dah ok dah, tak perlu tambah apa dah ni . just nice . tak pun kalau nk menarik, tukar color theme every 3 month ke kan :)

2.  Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.

Dengan bloging ni MG dapat kawan-kawan baru
dapat expresi apa MG rasa 
dapat sharing dengan pembaca blog MG pasal bisnes jahit dan insyaAllah butik MG
dapat jual barang-barang kesihatan kecantikan MG dengan murah dgn niat nak tolong consumer consume dgn tidak membebankan consumer 

3.  Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) - Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana blog mama best! huhu. blog mama banyak informasi jgk. byk benda2 yg baru2 yg mama share :)

dah siap!


16 comments:

  1. huuuurm.. gud luck.. CT simpan link kat bookmark dulu laa nampaknya,

    ReplyDelete
  2. Salam hujung minggu & good luck MG...

    ReplyDelete
  3. good luck!

    #klik klik iklan nuffy awak

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen & good luck yer...^_^

    ReplyDelete
  5. Good Luck.
    saya dari ga yang sama. saja datang jalan-jalan :)
    http://thisischentaku.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete
  6. thanks korang yg sudi singgah dari GA ni :)
    xoxo

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama. ^_^

    ReplyDelete
  8. Good luck awak! Azwar datang blogwalking senarai peserta :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Singgah dan blog walking di sini =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. TAHNIAH! =D
    Anda merupakan salah seorang pemenang dalam giveaway ini.
    link --> http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/10/pemenang-giveaway-santai-bersama-azwar.html

    ReplyDelete
  12. All the best. Mieya tak sempat nak join pon. huhuhu

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger