Coklat Cadbury Berulat - Denhanda

4 Sep 2014

Coklat Cadbury Berulat

Mg mmg tak makan dah cadbury skank lepas hal babi dengan cadbury dulu
dulu sebelum tu memang cadbury memang antara kudapan MG 

tapi skank MG nak share coklat cadbury yg kecik2 tu
ada rakan fb MG share 
berulat putih macam ulat sampah tu

nah, korang layan lah gambar cadbury berulat ni.








expired date - 2015
Nmpk x ap yg ad dlm cklat ni..sllu nye tngk kt lam fb je org post..skrg trjdi kt dri sndri..sejk kes ad DNA tut 2 memg dh xbli lg..tp ari ni blh plk en suami nk mkn..memg sumpah ak xkn bli lg n xkn mkn cklat jnme ni.. Ya Allah..nsib baik la ak memg dh xde slera ngn cklat nme ni lg..

so? komen korang?
mungkin masuk angin then berulat ni ..ahaha..ntah la ...haish.
sape2 keje kat cadbury , panjang2kanlah .

ni screenshot dari owner 



39 comments:

  1. ade gak tgk kat fb tadi..mmg dah lama x mkn cadbury since hal cik b*b* tu..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah! MG mmg tak terliur dah nk mkn
      kalau napak ank buah makn pon trus buang then belikan coklat lain

      Delete
  2. Err..takot jadinya nak makan cadbury..pasni kena berhati-hati la kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      coklat lain pon tgk dlu
      lgi2 kalo bg kat anak :)

      Delete
  3. Replies
    1. betul normi !
      geli kan?
      hdup plak ulat tu
      huhu

      Delete
  4. ee gelinya..lepas kata ada dna b*bi tu,Za terus tak makan coklat cadbury..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah
      MG lepas tu pon xmkan dah ..huhu

      Delete
  5. lepas dari tragedi tu,memang dah tak beli cadbury nie

    ReplyDelete
  6. wawa pun dah x berani nak sentuh dah cadbury nih.. rasanya ulat tu ulat dlm bdn babi.. haha.. sbb wawa pernah tengok video 'air coca cola dituang kat daging babi" pastu ade ulat2 keluar dari daging tu.. eeiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama!
      MG pon mmg mnum coke
      cdbury n coke mcm haram dah bg MG :)

      Delete
  7. eeeee.....geli tekak pulak..nasib baik mmg tak mkn cadburry nih

    ReplyDelete
  8. Eeeeuuuuwwww .. Dayah lepas kes hari tu , terus tak makan even kata halal pun . Memang takkan beli dah . Tengok kes ni pulak .. Lagi laaaaaa hurmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul!
      MG pon xmkn dh even bg free 1 tong ..hoho

      Delete
  9. IbuNoey baru tgk semalam kat FB..mula-mula tak jelas sangat apa yg ada dlm gambar tu sebab tgk dalam fon kan..rupanya ada ulat..yaaay...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula
      tgk kt lappy bru tau ulat rupanya
      ada org cakap kcg ..hoho
      kcg :P

      Delete
  10. Oh..no..cadbury pun ada ulat ya..hmm..camne dia boleh masuk ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula
      berpikir jgk MG
      cmne la die bole branak dlm tu ..huhu

      Delete
  11. kunyah2 macam jelly rupanya ulat.... arghhh stresss !

    ReplyDelete
  12. ishhh... memang dah tak makan cadbury lagi sejak isu halal aritu...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  13. sejak kes aritu mmg tolak brand ni

    Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! MG pon dah buang jauh2 list cdbury dlm kepala ..huhu
      thanks sudi singgah sni
      xsempat lg bw ..huhu

      Delete
  14. Eeee ... Sebaik tak termakan ... Kembang tekak dibuat nyer ...

    ReplyDelete
  15. tula
    takot terbagi dekat budak2
    budak2 tau apa
    makan je =.=

    ReplyDelete
  16. Fuza pun dah pernah terkena.
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/cadbury-dairy-milk-tamat-tempoh-berkulat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye?
      jap nk tgk
      geli kan? eish

      Delete
  17. lame dh tak mkn cadbury, lepas ni mmg xmkn lg dah haha

    ReplyDelete
  18. Dah xmkn da cadbury sejak kes oink-oink tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha
      same la !
      tak usik dh cdbury pastu oink2 tu :P

      Delete
  19. Replies
    1. hati2 tau pasni
      bukn cdbury je
      lain2 coklat pon sma :)

      Delete
  20. cn lama tak mkn coklat codbury since kisah cik b dalam tu

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger