Ceritera Chiken Pox [Petua Tradisional] - Denhanda

26 Sep 2014

Ceritera Chiken Pox [Petua Tradisional]

MG tak ingat la MG pernah kena ke belum cikenpox atau demam cacar ni
tapi yg MG tahu kalau kena demam ni mmg kena kuarantin sebab berjangkit dan sakit ea?

so skank MG nak share beberapa pendapat dan petua dari fb 
thanks pada pemberi petua :)

jom kita tengok apa yg kita boleh lakukan jika family kita kena demam cacar ni:









ni daun semambu yg org lumur kat badan org yg kena cikenpox


hope dapat sedikit sebanyak membantu korang yg mencari solusi terhadap penyakit ini .

*********************PROMOSI HARI GAJI***********

KLIK LINK -----> PRODUK KECANTIKAN MG

DTRIM - 5BTOL RM205 FREE POS SM
BVRC - RM70 FREE POS SM
IPCD - RM62 FREE POS SM
SSKWC - RM130 FREE POS SM
RADIANCE - RM150 FREE POS SM
CHISRZEN -( FOUNDATION FREE AMPOULE + EYELINER) RM70 FREE POS SM
HEIGHT UP - RM135 FREE POS SM


NAK ORDER?
WASSUP 0149130342 
WASSUP 0149130342 
WASSUP 0149130342 

8 comments:

  1. Hi, saudari ditag. http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/09/preloved-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. adik sha minum air kelapa hari2, memang banyak keluar, lepas tu kering.... huhu

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi sabtu dik...terima kasih atas petua yang di kongsikan....masa kecil akak pun pernah kena ni...

    ReplyDelete
  4. dulu masa kecik-kecik kena chicken pox,menangis-nangis..ni tak tahulah kalau kena pada anak-anak pula..rasanya IbuNoey nangis sekali kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau anak demam biasa pun xseng dduk ni lg demam campak lg la ibu rsa gelisah je kan ? :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger