Ubat gigi NAJWA [halal dan selamat] - Denhanda

21 Aug 2014

Ubat gigi NAJWA [halal dan selamat]

tak pasal update entri pasal ubat gigi
yelah sejak boikot memboikot ni 
dan halal tak halal then MG pening bila pergi mart
dulu time tak boikot2 ni masuk mart stengah jam sekarang 1 jam
dek kerna tengok list apa yang tak boikot
apa yang halal

yelah kita kena pastikan apa yg kita guna halal..insyaAllah yakin! :)
ubat gigi banyak yang halal suci selamat
contohnya SAFI,MUKMIN, HALAGEL
tapi now MG nak try NAJWA



SO, MG try search ubat gigi halal then tak shown plak ubat gigi NAJWA ni 
pastu MG pelik. takan takde orang beli NAJWA ni sebab
RM4.75 kita dapat ubat gigi dengan berus gigi NAJWA sekali tau
murah yakin selamat dan suci ..hehe 
buat moto sendiri pulak 


pastu MG search ubat gigi NAJWA klua ni 

fuh!! depa sokong ubat gigi NAJWA ni rupanya
buat suspen je :)
so far MG dah try dalam seminggu
ok! ok sgt! recomended!
sebab takde bau ubat gigi sgt and tak loya bila guna

MG ada prangai pelik sikit
kalau berus gigi sure muntah sebab ubat gigi tak kena
kalau perut kosong la
kalau perut penuh takpe. haha




so, kita pakat boikot brg buatan depa
kita pakai barangan bumiputra
sambil kita tolong ekonomi depa kita dah yakin halal dah .. insyaAllah
sebab takde FLORIDA

florida mmg baik untuk gigi tp untuk jangka masa panjang ada effect
korang search la sendiri knp tak elok 
or tanya cikgu sains ye :)


ubat gigi NAJWA diperbuat daripada ekstrak kayu sugi 
yg mana kita dah tahu kayu sugi kan gud for bersugi kan?
expired 3 tahun dari tarikh buat 

dan akhir kata jom ramai2 cuba ubat gigi NAJWA :)




6 comments:

  1. ada jugak pernah ternampak ubat gigi ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nampak ni ..trus guna :)
      sbb yg lain byk habis then kliru mana 1 yg boikot ..huhu

      Delete
  2. parents wawa selalu beli ubat gigi ni.. tak tahu la kenapa diorang obses sangat dengan "Najwa" sampaikan wawa sendiri diberi nama "Najwa" hiks.. *bangga jap :p

    ReplyDelete
  3. owh yeke?
    takpela
    sedap ap nma nawja :)
    daripada colgate :P

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger