Tolong review [review rewards RMxxxx] - Denhanda

5 Aug 2014

Tolong review [review rewards RMxxxx]



alhamdulillah di beri kesempatan berkongsi rezeki dengan anda semua 
MG ada 1 travel agency yg nak mintak tolong review diorang punya company travel 
pihak penganjur nak cuba pemasaran melalui blog pula.

ok tayah nak cakap banyak, travel company tu ialah JUARA TRAVEL & TOURS SDN BHD
so korang boleh la pergi kat website dia tu 
tengok tengok apa yang patut untuk korang review kan
banyak benda dalam website ni tau
pandai2 la korang nak carik point2 penting




MG harap korang tinggalkan link blog dan email korang kt komen 
supaya nanti pihak penganjur sendiri yg akan pilih blog review mana yg diorang puas hati.

diorang akan bagi upah/ganjaran pada mereka yg terpilih 
pada awalnya mereka nak bagi RM100/blogger yg terpilih 
tapi dengan baik hati nya penganjur nak bagi lebih
lebih berapa MG tak tahu
akan di beritahu kemudian hari

dan dengarnya review ni bukan sampai di sini je 
akan ada lagi next review dan ganjaran/hadiahnya adalah PAKEJ UMRAH x 1 orang




Pada sesiapa yg teringin nak pakej umrah tu kena masuk link utk blog review ni jugak.
dan tinggalkan link blog dan email anda di bawah untuk pemilihan penganjur 

cara nak join review:

1. buat review ttg JUARA TRAVEL & TOURS SDN BHD
2. Tinggalkan link blog dan email anda di ruangan komen

simple kan?


MG akan terima link dan email korang dalam masa 2 minggu dari sekarang.
tarikh tamat bagi link adalah pada 19 ogos 2014

5 blog bertuah akan di pilih oleh pihak penganjur 
dan semua blog yg review akan mendapat saguhati dari pihak penganjur 

so, just drop by ur review blog link n email k :)

selamat berjaya kawan kawan 


*mungkin akan ada perubahan yg lebih mudah korang join dan menang . tunggu MG update ye
tapi pada sesiapa yg dah start buat review ...
teruskan ..reward ada untuk anda yg berusaha untuk review . 



17 comments:

  1. bagus juga nie kira 2 dalam 1 la yer... buat review dapat tambah pembaca dan dapat hadiah jugak.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. boleh je normi
      mne tahu bertuah :)
      gud luck ^__^

      Delete
  3. bagus juga ye..boleh cuba pada yg berminat..siap duit pakej umrah lagi kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      tapi hadiah bertukar tukar depends on pihak penganjur
      kalau sambutan ok hadiah lg menarik :)

      Delete
  4. jom follow saya,, singgah2,, i baru follow u http://greenfarra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Boleh try nih.. Mcm best juga..

    ReplyDelete
  6. ana try the best
    http://adna2029.blogspot.com/2014/08/juara-travel-tours-sdn-bhd.html
    adna2029@gmail.com

    ReplyDelete
  7. dah join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/juara-travel-and-tours.html
    syuhadasalleh@gmail.com

    ReplyDelete
  8. giveaway tamat
    pada nor nazlina dan syuhada salleh ..nanti pihak travel akan email anda untuk claim hadiah .

    dan beberapa lagi email yg MG dapat
    nanti admin JUARA TRAVEL akan email anda semua ye ^__^

    tamat bahagian 1 :)

    ReplyDelete
  9. salam.. singgah kat blog awak jap...

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger