Tips keluar duit extra dari ATM [baki RM20 boleh keluar RM400] - Denhanda

23 Aug 2014

Tips keluar duit extra dari ATM [baki RM20 boleh keluar RM400]


Tips mengeluarkan wang extra di ATM dari group whatsapp yang saya sertai.

Tahukah anda, kita boleh mengeluarkan wang extra dari sepatutnya di mesin pengeluaran wang (ATM).
Jika baki anda tinggal RM 110, anda masih boleh mengeluarkan wang sehingga RM 500. Ini sudah terbukti berhasil.
Caranya...
1- Pergi ke mesin ATM
2- Masukkan Kad ATM anda, tapi pastikan anda tidak menggunakan perkhidmatan MEPS. Jika kad anda dari Maybank, anda harus menggunakan ATM Maybank.
3- Masukkan PIN anda.
4- Masukkan amaun pengeluaran.
Sila masukkan RM 200, kerana hanya amaun ini sahaja yang berjaya melepasi teknik ini.
Kemudian anda akan mendengar mesin ATM berbunyi menghitung wang.
Pada ketika ini SILA tekan butang ENTER sebanyak mungkin sebelum ia berhenti.
Jika anda menekan 2 kali, bermakna anda dapat mengeluarkan 2 kali ganda amaun yang anda masukkan tadi.
Contoh...
Nilai pengeluaran = RM 200
Enter di tekan 2X = RM 400
jadi mesin ATM akan mengeluarkan RM 600, dan hanya RM 200 yang akan dipotong dari akaun anda...
Hebat kan......
Selamat Mencuba...


Teknik ini ternyata berhasil dan di alami sendiri oleh saya ketika DALAM MIMPI malam semalam semasa wang gaji kehabisan sebelum gaji berikutnya diterima....







SORRY GUYS!!
ITU HANYALAH MIMPI DAN ANGAN2 SAHAJA 

kihkihkihkih :P









10 comments:

  1. hahha, mula2 mmg xpcaye.. sbb tu gigih bace smpai habis :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi
      kalau betul spe tanak ye tak :P

      Delete
  2. Hahahah...punya semangat baca nak tau. Nmpk sangat mentaliti kita kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe :)

      berangan la nk kasi betul2 mcm ni bro :)
      kalau ad sure MG dh kne tgkap dh :P

      Delete
  3. Cehh. .tips melampau. .haha

    ReplyDelete
  4. haha.. dah agak ar tak betul tu tak baca dari awal, terus baca yang paling bawah.. hhaaha

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hahaha ...gigih bce smpi hbis x?

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger