mohon kerat kad ahli TESCO anda [boikot sampai bungkus] - Denhanda

2 Aug 2014

mohon kerat kad ahli TESCO anda [boikot sampai bungkus]



dengan kekejaman ISRAHELL tu skank 
semua benda org dah berani boikot dah sekarang
cuma kat malaysia ni kadang2 payah sket nk boikot
tp takpela ..sikit2 lama2 ok la kan?
so skank tgh hot boikot tesco 

dulu dan kini mcD ...
tapi skank tgh hot TESCO
semua orang dah duk pakat kerat kat tesco dah 
MG pun dah kerat ...bukan selalu guna pun ..
kadang2 je beli brg basah kat tesco ni 

Untuk makluman korang "Tesco" adalah singkatan kepada Tessa Cohen, isteri kepada jutawan yahudi U.K. Sir Jack Cohen yang memiliki hypermarket tersebut. jutawan ini amat kuat menyokong zionist nazi yahudi israel melalui kekayaan beliau. 
so, dengan setiap RM yg kita beli di Tesco umpama satu peluru yg kita sumbangkan kepada israel utk membunuh saudara2 islam kita di palestin

dasyat kan?
sebab tesco ni brg dia kadang2 murah la jugak kan?
ramai suka shoping tecso sebab murah 

kalau nak di ikotkan mmg dah lama org msia kita boikot tesco ni 
but then org kita , endah tak endah ..termsuk MG *shamed me*

page boikot TESCO pun dah ada org buat pada 2010 then skank 2014 baru org sibuk2 nak kerat2 kad ahli bagai.

takpela ..never late than never right?




so lepas ni ke MYDIN la kita or kedai2 runcit melayu ke kan? :)

boikot selagi mampu .

2 comments:

  1. Shirley Porter was born in London and brought up in Hackney. Her father, Sir Jack Cohen, had just launched his retail business which would become the TESCO supermarket empire.

    The Porter family continued the philanthropic work of Lady Sarah and Sir Jack Cohen in England and Israel, setting up the Porter Foundation in 1973. Their ongoing charity projects include providing health and welfare facilities for the elderly, the development of Tel Aviv University, and enhancing Israel’s cultural scene with subtitles for theatre and opera productions.

    Dame Shirley Porter became involved in Israel’s environmental movement, meeting activists such as Teddy Kollek, the former Mayor of Jerusalem, and joining the Society for the Protection of Nature in Israel and the Council for a Beautiful Israel. In 2000, she helped to establish the Porter School of Environmental Studies (PSES) at Tel Aviv University to train a new generation of environmental visionaries, and in 2009 she was awarded the ‘Green Globe’ award for her own vision and commitment.

    Reference
    --------------
    http://www.dameshirleyporter.net/
    http://en.wikipedia.org/wiki/Shirley_Porter
    http://en-environment.tau.ac.il/Founder_Dame_Porter

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger