iPhone 5s gajet impian setiap blogger - Denhanda

23 Aug 2014

iPhone 5s gajet impian setiap blogger

gambar iPhone 5S

dah nak tidur dah lepas siap siap kerja 'sekolah'
tiba tiba nampak sis yumida post pasal iphone 5s ni
dan entri tu adalah contest anjuran denaihati

so MG pun rasa nak join sebab MG pun blogger dan for sure lah sebab nak juga rasa pakai iphone kan?
tambah tambah lagi bila ianya percuma !
korang pun nak? boleh!

jom join contest ni sama sama dengan MG 

caranya :

1. Buka 1 entri yg bertajuk "iPhone5s gajet impian setiap blogger" sebagai tiket VIP korang nak join and peluang nak menang iphone5s ni
2. Ceritalah apaepun korang nak asalkan ada backlink Denaihati dan pengisian entri korang tidak kurang 300 patah perktaan.
3. Senaraikan semua penaja. senarai penaja 
4. Hantar link entri korang di sini



Hadiah Cabaran iPhone 5s
Hadiah Utama : Tiga unit iPhone 5s 16GB untuk tiga pemenang
Hadiah saguhati : Wang Tunai akan diumumkan jumlah dan katogeri di entri yang lain.


Tarikh terakhir menulis entri cabaran iPhone 5s adalah pada 11.59 pm, 24/8/2014.

senarai penaja :


iPhone 5s paling terbaru keluaran iPhone
costly guna fon ni sebab apps dia semua kena beli sebab application paltform android tak boleh guna kat iPhone tau 
tak valid nanti error .eish! memang tak leh pakai langsung lah

tapi Iphone ni tak meragam sangat 
tapi bila malang kalau skrin pecah sebab corning gorillas yg iPhone 5s guna still lagi tak memuaskan hati.
tapi next edition iPhone 6 diorang nak guna shatter proof sapphire crystal glass.
lagi tahan lasak dan tough!

tapi buat masa ni kalau ada rezeki dapat iPhone 5s dari contest denaihati ni pun dah sengih 3 hari kot tidur malam.


gambar iphone 5s gold

kalau korang nak tahu lebih details ciri ciri atau spesifikasi iphone 5s ni boleh tekan sini 
tekan sini ----> spesifikasi ifon5s

bila la MG boleh pakai iPhone ni
mahal harga iPhone 5s ni 
paling murah MG pernah dapat RM2 099
dahla 326 ppi~ sure cantik gila gambar pakai fon ni 
argh.... melting .. nak iPhone ni please wahai denaihati ..hihi :)

11 comments:

  1. Semoga berjaya ya! :D Jalan2 dari denaihati ni.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks rara
      gud luck too!
      xsempat lg nk jenjalan :)

      Delete
  2. Selamat berjaya di dalam contest yang hebat ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg superb!
      3 bji ifon tu ..total nk dekat 8k
      pkcik kayoooo..huhu

      Delete
  3. Moga berjaya ya MG ^__
    Buat mereka yang join dan tidak tahu. Blogger Syuhada (penganjur) telah kembali ke Rahmatullah pada 18 June 2014. Moga rohnya dicucuri rahmat dan harapan saya semoga semua yang sertai segmen ini mendoakan kebaikan dan mohon halal atas apa yang berlaku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ieta!
      join kna? gdluck!
      yup! moga rohnya di kalangan org beriman ...

      Delete
  4. good luck ya.. all the best

    ReplyDelete
  5. billion terima kasih sudi sertai cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan semuga sukses ke tugasan seterusnya
    p/s: sila lihat mesage FB ada beberapa isu sikit.

    ReplyDelete
  6. I am really enjoying the theme/design of your web site. Do you ever run into any internet browser compatibility issues?

    A number of my blog readers have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
    Do you have any ideas to help fix this issue?

    My web page online dating

    ReplyDelete
  7. Good luck awak :)
    PG datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger