High Beam 3 in 1 [ murah giler dan berbaloi] - Denhanda

27 Aug 2014

High Beam 3 in 1 [ murah giler dan berbaloi]


   1stly sorry la pada kaum adam sebab entri kali ni khas untuk kaum hawa
buat kaum hawa plak ..jangan jerit2 sebab ni bukan konsert K-POP ye! hehe

NAK?

SMS/ WHATS APP "HIGHBEAM" KE 014-9130342

HARGA
1 KOTAK (3 ITEM) = RM26SM RM31SS
POSTAGE PERCUMA!!! 


ni MG nak crita pasal HIGH BEAM 3 in 1
dulu HIGH BEAM ni ada 1 je ..c 
yang ni 


1 botol ni je dah RM36
tapi skank ada cheek and lip 
perh! memang berbaloi la katekau ..
meh kita tengok dulu HIGH BEAM 3 in 1 ni 


UTK KEGUNAAN BIBIR SEBAGAI LIPTINT DAN PIPI SEBAGAI BLUSHER (BENETINT DAN POSIE TINT) MENAMPAKKAN HIDUNG MANCUNG DAN SEBAGAI CONCELAR

*menampakkan muka berdimensi
*menaikkan tulang pipi, tulang kening, hidung dan sebagai highlight.
*Sekali dah apply, muka akan kelihatan sangat photogenic di dalam setiap gambar!

Yang penting still maintain natural dan sesuai untuk semua warna kulit, tak kira yang berkulit cerah, sawo matang atau gelap. Mekap kita akan nampak lebih menyerlah, shining dan glowing. (HIGH BEAM).


 


High Beam - A pretty pale shimmery highlighter
Posie Beam - A pale pink lip and cheek stain
Bene Tint - A rich pink lip and cheek stain



NAK?

SMS/ WHATS APP "HIGHBEAM" KE 014-9130342

HARGA
1 KOTAK (3 ITEM) = RM26SM RM31SS
POSTAGE PERCUMA!!! 

JAP! tak tahu nak guna?
meh tengok ni cara nak guna dia .easy bebeh! :)


23 comments:

  1. WAh..menarik ni lipstik boleh sbg blusher boleh TAPI akak x pakai lipstik huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      bgus kan? simple
      try la pkai kak ...mesti cantikkk!! :)

      Delete
  2. memang menarik sgt.... Tapi kak liya xbrpa msuk dgn lip tint ... kalo lipstick mmg suka sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti kak lia suka lipstick merah2 ni kan!
      hehe..color nude pun cntik kan kak kalo lipstick :)

      Delete
  3. Good one MG...kena try ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kne cuba la rdz !
      MG bg speacial price ..hehe :)

      Delete
  4. Replies
    1. haaa..
      mmg murah !
      special utk reader blog MG :)

      Delete
  5. haha..
    tak minat takpe lah . bukan paksa pakai :)

    ReplyDelete
  6. sis..x leh bukak pn utk bli tu.. kos pos brapa ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM30 inclde pos semenanjung sis

      Delete
  7. sis..x leh bukak pn utk bli tu..\

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf ..maaf ..
      dah boleh bukak dah :)

      sori sis, bnfit 3 in 1 belum sampai stock lagi .
      nnti dh ada sy inform ye?
      boleh keep update me on 014-9130342

      Delete
  8. salam sis, nak tanya..masih ada stok lagi ke? kalau ada nak ambik 1 lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori sis, bnfit 3 in 1 belum sampai stock lagi .
      nnti dh ada sy inform ye?
      boleh keep update me on 014-9130342

      Delete
  9. Sis nk bli. Ada lg x? Wechat sy id: wunney

    ReplyDelete
  10. Sis ada lg x nk bli. Pls! Reply

    ReplyDelete
  11. Nk nk nk sy nk beli ada lg x pls reply! Buka link fb tu xdpt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori sis, bnfit 3 in 1 belum sampai stock lagi .
      nnti dh ada sy inform ye?
      boleh keep update me on 014-9130342

      Delete
  12. Rm 30 uh dpat posie tint,high beam and beni tint kew?or tiap 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM30 untuk 3 bnda
      skank hrga dh trun
      RM25

      Delete
  13. yg sebotol bpe ml? yg 3 botol skli tu satu bpe ml? ada kkm ke?

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger