gambar2 kreatif dari putik kapas [kagum gilerr] - Denhanda

8 Aug 2014

gambar2 kreatif dari putik kapas [kagum gilerr]

MG mengaku MG kurang kreatif 
nak kata tak kreatif tu kadang2 rasa kreatif jgk diri ni..haha
tp MG boleh mengaku yg MG tak pandai melukis
buktinya kalau suruh lukis gambar rumah mmg MG lukis rumah atap 3 segi ..haha

lukisan tu kalau ada bakat mmg akan jadi lukisan yg berseni dan kalau kreatif dia akn jadi lebih unik
so now MG nak share org ni lukis 3D dengan putik kapas 



kreatif kan??
mmg wow sgt!
tapi ada lain lagi tau yg dia ni buat 
nah tgk ni ...



yang ni dengan telur ayam
cantik kan?? kreatif! tak puas tengok ..hehe



yang ni dengan tali 



yang ni dengan tutup pen 
argh! kreatif nyee....berbakat sungguh dia ni! jeles! huhu



dengan popcorn 
cute kan? 



dengan gunting pun jadik! 



biskut pon boleh
kalau MG biskut ni cecah teo sodap ni ..hehe



dengan habuk pensil pon boleh ...eish eish!



salad pun can la bro ...huhu




bungkus gula gula pun also can ...alahaiiii! kreatif !



kropok ?



rubber band pun boleh jugak! 



safety pin??



guli??







semuanya menarik dan kreatif sgt kan?
boleh la save 
nanti bosan2 tgk ni sure tak bosan :)


20 comments:

  1. Boleh dye terfikir mcm tu skli..kreatif btl otak Org tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      kreatif betul!
      subhanallah kuasa Allah yg dia ada

      Delete
  2. Replies
    1. tak mmpu MG nk pkir mcm ni ..hehe

      Delete
  3. creative gile! cantik lak lukisan dia. kalau wiida lukis, memang nmpk orang lidi je lah. haha

    ReplyDelete
  4. Sy x sekreatif ini... Huhu

    ReplyDelete
  5. salam. huishhh..memang kreatif la

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...
      kreatif kan?
      tak tercapai akalku ...huhu

      Delete
  6. kreatifnya, kalau mcm ni confirm boleh dapat band 6 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      band 10 pun bole ni CN :)

      Delete
  7. OMG..memang kreatifnyer..tak bosan pula kita tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg!
      tgk kali2 pun stil rsa pelik mcm mne la die pkir nk buat mcm ni kan?
      subhanallah..semuanya dr DIA juga :)

      Delete
  8. kreatif sungguhlah org yang buat senua ni..

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger