Beza Harum Malam dan Harum Siang [ Dah Try? ] - Denhanda

25 Aug 2014

Beza Harum Malam dan Harum Siang [ Dah Try? ]

bukan MG keluarkan produk baru nama HARUM SIANG
tapi MG nak share cara cepat nak beza HARUM MALAM yang tiruan









Testimoni Pengguna Harum Malam :

testimoni-harum-malam 2

testimoni-harum-malam-21

HARGA = RM32 SM/RM42 SS

HARGA PROMOSI UNTUK STOK TAK PUTUS ANDA
3 BOTOL = RM 90 SM/ RM100 SS

ORDER?
WASSUP -----> 014.913.03.42 

BELIAN PRODUK LAIN?
TEKAN SINI!!!!




12 comments:

  1. wah dah ada yang tiruan jugakkk...macam2 orang nak buat duit kann???

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      org klo bab2 bole buat duit ni bkn kre bkn effect pd si pengguna

      Delete
  2. kena berjaga-jaga sebab dah banyak yang jual fake kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la ksd ..
      kne inform buyer /consumer
      kalau x sian diorg
      yg beli hrga murh tu ptotla
      tp ade yg beli hrga sbnr tp stil lg fake ...hurrmm

      Delete
  3. Memang susah nak beza kan kalau tengok sekali imbas. Bahaya kalau dapat yang tiruan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! susah nk beza kn?
      tp yg ni tgk yg tiruan cair sikit

      Delete
  4. ada je menyibuk produk tiruan ni kan..haishh bahaya..kena hati2 masa beli tu..

    ReplyDelete
  5. sekarang ni apa pon orang keluarkan yg tiruan. kena lebih berhati-hati kan.

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger