babies blink limited termurah dan ori [hilang parut ciken pox] - Denhanda

4 Aug 2014

babies blink limited termurah dan ori [hilang parut ciken pox]

BABIES BLINK NEW SET WITH SERUM!!

SEKOTAK RM68 SM/RM78 SS
BELI 2 KOTAK RM128SM / RM138

Anda mahukan kulit yang lebih gojes, mabeles, flawless? Cubalah set Babies Blink yang sedang meletup sangat2 di pasaran sekarang. Pihak kami menerima byk tempahan Babies Blink dan testimonI pengguna2 Babies Blink seawal 24 jam selepas penggunaan.. Original set dari Lyanaz Beauty Care!!

Kelebihan Set Babies Blink:

-mencerahkan kulit sehingga 5 x GANDA
-menjadikan kulit lebih mulus dan gebu seperti kulit bayi, ala2 pink gitu
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat
-menjadikan muka yang kusam lebih glowing
-mengelak pertumbuhan jerawat2 baru
-melicinkan kulit dan dapat meratakan kulit jika diamalkan
-melembabkan dan menganjalkan kulit
-mengurangkan blemish dari muka berminyak
-mengecilkan pori muka agar kelihatan flawless dan gebu

Set Babies Blink dilengkapi dengan SUSU, MADU, GLUTATHIONE dan EKSTRAK TOMATO.

Satu Set Babies Blink Mengandungi;

Glutacol Soap 60g
Antibiotic Day Cream 20g
Magic Night Cream 20g
Whitening Serum 10ml


FUNGSI GLUTACOL SOAP
-memudarkan dan menghilangkan bintik2 hitam
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-digunakan 2 kali sehari pagi dan malam sebelum menggunakan Day/Night cream

FUNGSI ANTIBIOTIC DAY CREAM
-mencegah pertumbuhan jerawat baru dan membantutkan pertumbuhan jerawat
-mengawal rembesan minyak dan menjadikan kulit tidak berminyak
-mengecilkan pori-pori kulit
-menjadikan kulit lebih segar dan berseri
-mengawal sinaran UV dan digunakan sebagai ‘sunblock’

FUNGSI MAGIC NIGHT CREAM
-menghilangkan jewarat dan membantutkan pertumbuhan jerawat
-membantu memudarkan parut dan jeragat atau bintik2 hitam di muka
-melicinkan tekstur kulit
-menganjalkan kulit dan menjadikan kulit lebih pinkish seperti bayi
-mengecilkan pori-pori kulit

FUNGSI WHITENING SERUM
-mencerahkan kulit dan menghilangkan jeragat
-mengecilkan pori kulit
-menjadikan muka lebih glowing dan melembabkan kulit

Satu Set Babies Blink boleh digunakan selama 1 hingga 2 bulan tergantung kepada penggunaan.

Berbelanjalah dengan BIJAK.. SAVE MONEY AND GAIN BEAUTY!!

***INI ADALAH PRODUK BUMIPUTRA, HALAL, SUCI DAN BERSIH
TIADA BARANG TERLARANG DAN PRODUK TIDAK MENYEBABKAN SEBARANG KESAN PENGELUPASAN***

   

dulu ada 3 set ni je tapi now dah add serum ...
guna serum ni muka lagi lembut dan lembab je :)



jgn salah sapu tau !
yg coklat day cream, yg putih night cream 
kenal pasti n tanda kan sebab takde label kt bekas dia ni .

dan skank jom kita tgk testimoni dia plak 










so korang kalau nak try dapatkan kulit licin cantik mulus macam ni try la babies blink ni 
keluaran bumiputra tau
tapi kena rajinlah sebab kne facial wash, serum then day cream n night cream
mmg kne rajin sebulan
mmg akan rasa perubahan dia dalam sebulan ni 

sebab MG pun dah try pakai, ok la tkde -ve effect sgt n mmg cepat hasil nye 

so then after dah dapat kulit cantik tu boleh je nk skip mne2 part 
ok jer ..tak jadi ape pun 

dan ini testimoni hilang parut ciken pox


nk try?


HARGA KASIH YG PADA READER MG !!

SEKOTAK RM68 SM/RM78 SS
BELI 2 KOTAK RM128 SM / RM138

BELI BORONG PUN BOLEH TAU!

NAK ORDER BOLEH WASUP 014.913.03.42

LAIN LAIN BARANG BOLEH CHECK SINI 

PRODUK KECANTIKAN MURAH DAN ORI 







2 comments:

Rakan Google+

Rakan Blogger