BABIES BLINK 5 IN 1 PALING MURAH ORI [ SKINCARE PALING ELOK ] - Denhanda

20 Aug 2014

BABIES BLINK 5 IN 1 PALING MURAH ORI [ SKINCARE PALING ELOK ]


1 SET RM66 SM/RM70 SS
WASSUP 0149130342

Kandungan set babies blink 5 in 1

1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)


CARA PAKAI BABIES BLINK
Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan

Siang
Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

Malam
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.



Apa yang ada dalam kotak ni :

Glutacoll Soap
menghilangkan bintik2 hitam
mengecutkan jerawat


Magic Night Cream
mencerahkan 12 kali ganda
melicinkan kulit
menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
sekatakan tona kulit
menghilangkan jerawat
menghilangkan parut2 jerawat dan hitam
menggebu dan menghaluskan kulit
mencerahkan kulit seawal 24 jam
kulit lebih pinkish dan kenyal
mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit
boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish
sesuai dari umur 12 tahun ke atas

Antibiotik Day Cream
mencegah pertumbuhan jerawat
meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
membuatkan kulit segar dan berseri
memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
sesuai untuk semua jenis kulit

Serum Babies Blink
Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Toner WhiteGlow
Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain

menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak bersinar seawal 1 minit



HARGA MAMPU MILIK 

1 SET RM66 SM/RM70 SS
WASSUP 0149130342


NAK BORONG PUN BOLEH 
WASUP 014.913.03.42



LAIN LAIN PRODUK BOLEH TEKAN SINI ----->CANTIK MAMPU MILIK 

sebelum ni 1 set takde toner
skarang dah ada toner
so lengkaplah babies blink ni
nanti mana tahu ada buat masker plak kan?

best babies blink ni
tapi pastikan yg ori
jangan ingat murah je tak ori and mahal tu ori
ada jugak mahal jual tak ori k
kalau nak tau kenapa murah 
tanya sini ----> ask them

2 comments:

  1. wah dah ade toner sekarang.. terbaek :)

    ReplyDelete
  2. PROMOSI SEKOTAK RM75 SM/ RM80 SS !!!!!!
    PROMOSI SEKOTAK RM75 SM/ RM80 SS !!!!!!
    PROMOSI SEKOTAK RM75 SM/ RM80 SS !!!!!!
    PROMOSI SEKOTAK RM75 SM/ RM80 SS !!!!!!

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger