Topeng telur [egg mask] - Denhanda

6 Jul 2014

Topeng telur [egg mask]

Egg White Mask by Mistine 


MUST TRY...!! best sangat..tp jangan pakai kat bulu kening..nanti sakit time nak tarik keluar..

apply mask kat muka, biar sampai kering, tarik slowly cuci air..n rasa ke-best-annya!! haha! poreless n anti black/white head hokay..!!

"Blackhead hilang!! Whitehead lari!! Jerawat mati!! Pori pori wajah tak nampak lagi"
Bagaimana mendapatkan kukit bebas cela hanya dengan masker telur.?? Anda di tempat yang betul.

✔ Menghilangkan whitehead
✔ Menyahkan blackhead
✔ Mengecilkan pori pori wajah
✔ Mematikan jerawat
✔ Memutihkan kulit
✔ Merawat lebihan minyak di kulit
✔ Memudarkan parut jerawat
✔ Menegangkan wajah

==================== Egg White Peel off Mask ====================
☆ 85gm
☆ boleh guna 15 - 20 kali
☆ lelaki wanita boleh guna ☆ boleh digunakan di wajah, tangan, siku dan buku lali
☆ berkesan seawal 1 kali penggunaan sahaja! Dapatkan masker telur selagi stok masih ada.

- Mistine Egg White Whitening Peel Off Mask helps tighten pores, firmer and smoothen skin as well as reduce acne, acne scars, redness and less breakouts. After applying this mask, your face will be become tighten, amazing whitened, poreless, tighten, good oil balancing, supple and in good texture.

Ingredients:
Egg White Mask: Albumen, Hydrolyzed Elastin, Collagen

Direction:
Apply an amount of the peel off mask onto clean face and leave on for 20 minutes and then peel off. Recommend use 1-3 times per week.


************************************************************************************************************

so bagi MG la, MG pakai benda ni syok
letak tebal skit dan biarkan kering sekeringnya baru syok nak tarik tu
tapi nak tarik tu sakit jugak la tapi syok! 
tak caya korang try buat sendiri.. haha

lepas tu kan dah tarik habis muka kita. ya Allah . lembut! serious!
nak try?
harga memurah je MG bagi ni :)

harga egg mask = RM12/tiub tak masuk postage lagi ..biasa postage RM6/RM8
kalau nak beli borong pun boleh tau! lagi murah!!! 

so kalau nak msg/wasup je MG ea -014.913.03.42 

************************************************************************************************************







so, yg nak tu , wasup je MG 
barang ni memang ambil borong, tapi memang cepat je sold out tau
so, sape cepat dia dapat :)

harga egg mask = RM12/tiub tak masuk postage lagi ..biasa postage RM6/RM8
kalau nak beli borong pun boleh tau! lagi murah!!! 

so kalau nak msg/wasup je MG ea -014.913.03.42 



2 comments:

  1. Wah ! pengeluaran baru ka ni , 1st time tahu kewujudan egg white ni . Terasa mcm nk try pulak . hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama dah dayah
      nanti kalau nak btau je ea :)
      syok tau!
      pas pakai .lembut je kulit muka ^__^

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger