sila setelkan pos sebelum 17 julai 2014 [naya takda baju raya] - Denhanda

9 Jul 2014

sila setelkan pos sebelum 17 julai 2014 [naya takda baju raya]


so, dah baca ni sila la alert ye semua buyer dan seller2 semua
semuaaaaaaaa
jangan tanya kenapa dan mengapa nanti brg tak sampai ea
kalau tak nanti seller kena hantar door to door lak


sebab ada customer MG, smlm payment hari ni wasup/text/call nonstop tanya barang tak sampai
baru semalam payment wak.
tologn la jgn mcm tu
scary sgt tau...sy bukan tanak reply text awk tu tp sy dah cakap dah tak esok lusa smpai sebab yg nila
tapi awk keep asking
scary sgt tau ...
tp bila pikir balik klaka sbb jumpa mcm2 ragam org :)


12 comments:

  1. Replies
    1. tula syira..
      kena setelkan cpt ni :)

      Delete
  2. info berguna ni...tq for sharing! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup
      mmg sgt berguna
      sbb nnti tkot ada yg tak dapat bju raya..huhu

      Delete
  3. hahaha .. lepas ni delivery la senang . Bawak motor laju-2 cepat sikit sampai .. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula
      kne dlvry sndri
      kalau smnjung je ok lg..kalao sbh srwak ? jenuh mikir...huhu

      Delete
  4. uish, mana-mana urusan kne settle cepat ni...terima kasih berkongsi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ma, kne setelkn cpt mne2 postage tu :)

      Delete
  5. Thanks MG..Kita pun ada barang yang nak dipos...harap-harap semuanya selamat sampai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kan?
      MG pon ad jgk brg nk pos ni ...huhu
      hope semua slamat sampai
      kalau hadiah2 GA tkpe kot
      tp kalau baju raya
      nayaa...huhu

      Delete
  6. Betul ke ni....? Huhuhu....dah tukar tarikh tutup redeem hadiah GA. Haha...
    Tq MG (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sis
      diorg stil akan proses tp skank post laju mmg tgh belambak giler brg
      so hope setel awl
      skank pon 3-5 hri bru brg smpai tau ...huhu

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger