Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My - Denhanda

1 Jul 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My


syok dapat RM300 
sekarang nak dekat raya, kalau MG dapat
sure la nak beli baju raya+ kueh raya dan share rm10-rm20 utk sponsor GA blogger lain
dan masa sponsor tu nanti boleh mention dapat duit ni dari nile.com.my 
spend sikit kat nile ni nanti boleh tambah point MG kat account MG tu
point nk expired lagi 3 bulan tu. nk guna tapi tak cukup point plak nk beli barang.

so korang, jom la join :)

hadiah :
2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

6 pemenang by random.org tau :)


ohye, baru perasan lupa pula MG nak share mcm mne nak join ..maaf! :)

caranya :

1. TAJUK : Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

2. Letak banner ini di dalam entry korang dan link kan banner itu dengan link yang ini ..






3. Dalam entry tu nanti , korang ceritakan , kalau korang dapat RM300 tu , apa korang nak
  buat untuk bulan Ramadhan atau hari raya nanti ..
( Contohnya macam nak bawa family korang dinner berbuka puasa ke , ataupun nak beli biskut raya ke , atau apa2 je lah . Nanti korang ceritakan ye . hehe)

4. Emailkan ke give_away@nile.com.my korang punya detail dengan tajuk :

Raya GiveAway (Nama Penuh Korang) 

a. Link Blog :
b. Nama Penuh :
c. H/p Number :

haaa....jom bersegman :)

7 comments:

Rakan Google+

Rakan Blogger