mudah.my wajah baru [smart weh! ] - Denhanda

21 Jul 2014

mudah.my wajah baru [smart weh! ]

MG memang boleh katakan hari2 buka page mudah.my ni
cari apa MG? 
eish! adela...mana boleh bagitau hampa semua ...hehe
okey2...bukan MG nak cakap apa yg MG cari tapi MG nak cakap yg page mudah.my dah bertukar wajah weh! (ke korang dah tau? )
smart gile kan?
bagi MG yg suka smart and simple ni memang rasa macam lapang je bila masuk mudah.my skank
dulu macam serabut sikit ..sikit jelah tapi still lagi user friendly tapi skank lagi rasa lapang je website.
dengan pemilihan font yg bagus dan juga apa yg perlu je ada dalam page mudah.my ni .
nah MG share sikit2 page mudah.my 

ni muka depan mudah.my yg baru.smart dan lapang je dada tgk kan?



features pun dah bulat2 dah ada gambar
dulu kena scroll kena select ..tak menarik dan takde gambar kan?
skank dah smart tau! 
g tgk sendiri ..hihi


ok, kita try tekan 1 option ye, 
haa, tengok ? nice kan? smart simple! suka suka !! 




for overall MG bagi 5 bintang untukwajah mudah.my yg baru


9 comments:

  1. dah lama betul tak terjah web mudah ni..nak tengok jugaklah wajah baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. g terjah ...
      smart dah skank
      makin modern :)

      Delete
  2. Tak pernah log in lagi..nanti boleh visit the website..tapi nak cari apa ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 boleh cari rdz ..
      macam2 adaaaa...hehe

      Delete
  3. yang paling merepek sekali ialah ada yang promosikan semut untuk dijual..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha
      mmg kdg2 budak2 sje nk mrepek2 kt situ
      biasalah
      baru ada hiburan :)

      Delete
  4. Erh, dah tukar kah?? Waah, sudah tukar hijau..sesejuk mata memandang..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      dah tukar u ..cantik ..smart n simple :)

      Delete
  5. repairformatpclaptop.blogspot.com

    Iklan sy ada di mudah jugak

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger