Bulan puasa banyak PENUNGGU - Denhanda

2 Jul 2014

Bulan puasa banyak PENUNGGU



bulan ramdhan yg seperti mana kita tahu semua setan jin hantu dah kena ikat
so 1 bulan ni kita free dan hanya berlawan dengan nafsu saja

tapi bila MG cakap pasal penunggu ni mesti korang nak tahu penunggu apa yg MG maksudkan kan?

penunggu yg MG maksudkan adalah PENUNGGU SALE BAJU RAYA

hehe!

kan skank ramai penjual tak kira la online ke offline tengah buat sale
save the date
save the date

dah sampai berapa date dah dalam fon MG tu. haha
MG bukan beli pon tapi seronok nak join sekali sale tu 
nak tengok berapa murah yg diorang jual pada hari sale diorg tu

haa, dah tu ...ramai la yg akan jadi PENUNGGU :)

bukan penunggu hantu raya ke ape tapi 
PENUNGGU SALE BAJU RAYA 

ini yg MG tahu date sale nya 

hari ni  Mis Claire -----> hanya kat website tp website tgh down sbb sesak sgt ..
5hb   Stanza Styliska  -- > hanya di butik s.alam
1hb-10hb - Hunny Shawl --->shawl 3 rm100

haa, yg len lain tu nnti MG update sbb yg lain ad yg tak bagi specific date lg ..huhu

so korang ? penunggu jugak ke? hihi


beli runcit produk kecantikan dengan harga borong ---> klik sini

5 comments:

  1. bahaya jugak penunggu tu ye MG..

    ReplyDelete
  2. ahhaaa,, semangat bace, ingat kan betol penunggu . adehh . btw leyla pon banyak usha online sale ni . cuci mate .

    ReplyDelete
  3. Hhee... Penunggu waktu berbuka lagi ramai...

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger