tip pilih buah tembikai gerenti manis!! - Denhanda

24 Jun 2014

tip pilih buah tembikai gerenti manis!!


puasa nak dekat
buah tembikai kalau buat makan saje pun dah sedap nikan plak kalau buat jus ke puding ke kan?
so nah MG share cara nak pastikan buah tembikai kita tu confirm 100% manis!


ha, lepas ni boleh la try
confirm manis ke x :)

10 comments:

  1. tq utk info ini :) sblom ni main amek ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      lepas ni boleh la belek2 lama skit :)

      Delete
  2. try ek..kalau betul bagitau ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainim pun try la jgk .
      nnti betul inform jgk ea :)

      Delete
  3. Thanks MG...best kalau dapat tembikai musim panas ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kan?
      syok sedut2 air tembikai :)

      Delete
  4. Cikna selalunya tepuk tembikai,hahaa.......;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan
      org kata bila tepuk rasa mcm tepu means manis :)

      tp MG salu tgk yg gelap skit warnanya

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger