senarai produk kecantikan paling hot - Denhanda

17 Jun 2014

senarai produk kecantikan paling hot

Produk kesihatan dan kecantikan murah dan original

so ni antara senarai harga barang kecantikan yg di jual :

ZOFEA BEAUTY (FREE PIL) RM120
EGG MASK RM12
BABIES BLINK BIASA 
RM52
BABIES BLINK LIMITED RM60
BABIES BLINK 5 IN 1 RM70
SABUN AL RAZI RM34
CHRISZEN ( FREE AMPOULE ) RM45
EMILAY WHITENING RM24
EMILAY COLLAGEN RM24
EMILAY BREAST RM24
EMILAY PERFECT SLIMMING RM24
KCOLLY RM102
WIS PUTIH RM80
RELIAN MASCARA RM19
DEWY RM45
IBU PUTIH COLLAGEN DRINK RM62 SIAP POS
DOUBLE GLUTA SOAP RM15
RADIANCE SIGNATURE RM150
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN RM130
PERLA COFFEE RM45
PERLA CHOCOLATE RM43
MIRACLE SLIMMING COFFEE RM68
SUPRA FOUNDATION RM15
IBU PUTIH RM18
KWHITE RM68

TONER CPVE RM14
LOTION CPVE RM15
BEST SLIM RM35 siap pos
HARUM MALAM RM26
WIRA MALAM RM26
PATI IBU PUTIH MASKER RM13
LIP SCRUB RM9
HEIGHT UP RM135
PEARL WHITE RM31
ROYAL SLIM RM80
SATIN SKIN RM120
MILKY SOAP BIASA/ PINK RM9
SABUN WONDERGLOW OREN RM12
EMMA LOTION RM32
JAMU LANGSING RM21
SABUN CPVE HIJAU RM10
NIKKO PLACENTA WHITE RMXX
RELIAN MASCARA RM19

SERUM BABIES BLINK RM13
VARIABLE Y RM
SUPRA FOUNDATION RM15
CATHY CHOO 24K RM
MZ SOAP RM30
DTRIIM RM46
FLORAL MASK RM32
BELLEZA RM130 FREE POS


sheisihido mask RM0.80/pc 100pcs = RM65 free pos SS add RM5
eye mask colagen RM0.80/pc , 100pcs = RM65 free pos SS add RM5
blackhead serum = RM24SM/ RM30 SS
garnicia burner = RM88 SM/RM98 SS


>nak borong pun boleh 
>SEMUA HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN. KOS POS IKUT BERAT & KAWASAN YA. SMS/WASSAP 0149130342




KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk wanita:

Menaikkan payudara kendur & jatuh
Mengatasi masalah payudara besar sebelah
Mencantikkan payudara leper
Memontokkan payudara 
Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
Menaikkan punggung yg jatuh
Mengetatkan MISS V
Menghilangkan bau badan
Menghilangkan bau MISS V 
Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
Meningkatkan keinginan seksual
Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
Menghilangkan masalah keputihan
Mengatasi masalah dalaman wanita
Mencegah kanser
Melawan radikal bebas
Mencantik & meremajakan kulit
Memutihkan kulit MUKA & BADAN
Menghilang jerawat & parut jerawat
Menghilangkan pigmentasi & jeragat
Menghilangkan stretchmark & selulit
Menambah tenaga
Mencegah keletihan & menyegarkan badan
Merawat masalah rahim
Mengurangkan selera makan
Melawaskan sistem pencernaan





"Blackhead hilang!! Whitehead lari!! Jerawat mati!!
Pori pori wajah tak nampak lagi"
Menghilangkan whitehead
Menyahkan blackhead
Mengecilkan pori pori wajah
Mematikan jerawat
Memutihkan kulit
Merawat lebihan minyak di kulit
Memudarkan parut jerawat
Menegangkan wajah
85gm
boleh guna 15 - 20 kali
lelaki wanita boleh guna boleh digunakan di
wajah, tangan, siku dan buku lali
berkesan seawal 1 kali penggunaan sahaja!
Dapatkan masker telur selagi stok masih ada.
Bhn:
Egg White Mask: Albumen, Hydrolyzed Elastin,
Collagen
Cara guna:
Sapu mask pd kulit yg bersih, jgn bg kena bulu
kening nnti susah nk cabut. jgn bagi kena sekitar
mata dan bibir. biar 20 minit, dan tarik perlahan2
dari bawah ke atas.
Dicadangkan guna 1-3 kali seminggu


Kelebihan Set Babies Blink:

-mencerahkan kulit sehingga 5 x GANDA
-menjadikan kulit lebih mulus dan gebu seperti kulit bayi, ala2 pink gitu
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat
-menjadikan muka yang kusam lebih glowing
-mengelak pertumbuhan jerawat2 baru
-melicinkan kulit dan dapat meratakan kulit jika diamalkan
-melembabkan dan menganjalkan kulit
-mengurangkan blemish dari muka berminyak
-mengecilkan pori muka agar kelihatan flawless dan gebu

Set Babies Blink dilengkapi dengan SUSU, MADU, GLUTATHIONE dan EKSTRAK TOMATO.

Satu Set Babies Blink Mengandungi;

Glutacol Soap 60g
Antibiotic Day Cream 20g
Magic Night Cream 20g
Whitening Serum 10ml

SABUN AL-RAZI MEMBANTU MENGATASI :

* Jerawat/Jerawat Batu
* Bintik2 hitam/putih
* Parut jerawat & cela
* Pori-pori terbuka
* Jeragat dan tanda2 penuaan awal
* Mencerahkan bahagian muka & badan
* Meratakan tona kulit muka
* Mengurangkan kedutan halus
* Mengawal minyak berlebihan
* Mengekalkan kelembapan kulit
* Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
* Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

RAMUAN ISTIMEWA SABUN AL RAZI :

ALOE VERA / LIDAH BUAYA : Membantu merawat parut jerawat, bekas luka dan mengurangi keradangan kulit. Ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang sunburn kerana terdedah pada sinaran matahari.

MINYAK TEA TREE : Membantu mengatasi kulit berjerawat. Kandungan bahan aktif nya sangat efektif untuk menghapuskan bakteria penyebab jerawat dan mengecutkan jerawat dengan lebih cepat.

OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN : Membantu merangsang penghasilan sel2 kulit yang baru, menanggalkan sel-sel kulit mati an parut selain melembab dan menghaluskan kulit.

EKTRAK MENTIMUN : Sangat bermanfaat untuk mengatasi kulit kering dan bersisik, kulit yang terbakar akibat berjemur di bawah sinar matahari, menyegar dan melembabkan kulit selain kaya vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kulit.

VITAMIN C : Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi.

EKTRAK BAWANG PUTIH : Kandungan bahan aktif nya membantu merawat jerawat batu dengan sangat berkesan serta berupaya melembutkan kulit wajah.

EKTRAK SERAI : Manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka.

** Gunakan tanpa was-was. Berdaftar dengan KKM : NOT131103088K

CARA GUNA SABUN AL-RAZI :

** Basahkan muka dengan air suam/biasa, gosokkan sabun Al-Razi pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke wajah selama 2-3 minit sebelum dibilas dan keringkan wajah dengan tuala bersih.
** Gunakan 2 kali sehari secara teratur, pagi dan malam sebelum tidur untuk hasil terbaik.
** Boleh digunakan lelaki dan wanita serta semua peringkat usia.
** Boleh juga digunakan untuk mandian seluruh tubuh

KEISTIMEWAAN CHRISZEN MOIST CAKE :

- Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
- Mengandungi Collagen yang membantu memudarkan jerawat, jeragat, kedutan halus dan tompok penuaan awal.
- Berpelindungan SPF 50 yang membantu menjauhi kerosakan/kekusaman kulit akibat sinaran UVA dan UVB.
- Mengandungi Pelembap yang berfungsi menghalus dan melembapkan kulit wajah.
- Sebagai bedak asas/concealer/foundation yang membantu menyembunyikan tona kulit tidak sekata, lingkaran hitam di bawah mata, liang pori tbuka, berlubang atau noda/parut jerawat pada wajah.
- Mengurangkan masalah wajah berminyak.
- Disertakan NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, yang memudahkan pemakaian bedak secara tipis dan rata.
- Ringan, boleh dibawa ke mana2 sahaja.
- Pemakaian berterusan setiap hari membantu kulit kembali anjal, halus, cerah dan awet muda!
** diformulasikan dari Korea

CARA PEMAKAIAN BEDAK CHRISZEN :

1. Titiskan dua titik Chriszen Ampoule ke atas tapak tangan. kemudian oles pada wajah.
2. Urut atau tepuk2 sedikit, selama 1-2 minit sampai Chriszen Ampoule menyerap ke dalam lapisan kulit wajah. Anda dapat rasakan kulit lembab dan segar!
3. Guna sponge yang terletak dalam Chriszen Moist Cake untuk mencampurkan L-Glutathion (lapisan putih) + Moist cake ( lapisan warna beige) supaya mendapat warna moist cake yang sesuai kulit.
4. Ratakan Chriszen Moist Cake dengan sponge tersebut secara nipis dan sekata.
5. Lihat hasilnya, wajah anda sudah menjadi CERAH + LICIN!

HANYA BANCUH & MINUM
CANTIK . GEBU . SIHAT . SLIM
HANYA DALAM MASA 5 HARI SHJ !!

ANTARA 1001 KHASIAT IPCD

KECANTIKAN
50% kecerahan ketara dlm masa 1-2 minggu
Tona kulit lebih sekata
Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
Menghilangkan parut serta bintik hitam 
Memudarkan dan menghilangkan jeragat
Mengecilkan pori-pori yang terbuka
Kulit lebih cantik dan anjal
Menutup liang roma
Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
Kulit menjadi lebih lembab
Merawat kulit kering dan berminyak
Anti penuaan
Kulit lebih bermaya dan sihat
Menguat serta manghaluskan rambut dan kuku

KESIHATAN
Membantu merawat resdung
Menguatkan sendi-sendi tulang
Menghilangkan lenguh-lenguh badan
Memulihkan rekahan tumit kaki
Memulihkan sakit-sakit urat
Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
Membantu mendapatkan zuriat
Tingkatkan pengeluaran susu ibu
Mengatasi masalah sengugut dan period yang tidak teratur
Mengatasi masalah keputihan
Memberi tenaga optimum sepanjang hari
Mengurangkan kolestrol
Membuang toksin dalam badan
Menurunkan berat badan
Mengempiskan perut buncit
Tidur yg berkualiti
Sesuai utk lelaki dan wanita

1 JAR TAHAN ~ 3 MINGGU KE 1 BULAN
CARA MINUM : 2 SUDU + 100ML AIR SUAM
SEELOKNYA DI MINUM SEBELUM MAKAN PADA WAKTU PAGI
RASA COKLAT YANG SANGAT SEDAP

KEBAIKAN HARUM MALAM

• Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
• Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
• Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
• Mengurangkan tekanan dan tension
• Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
• Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing

p/s; Sesuai untuk kaum hawa, HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period, dalam pantang dan menyusu baby, yg belum kahwin pun boleh

Untuk Wanita sahaja
1 btl 250ml tahan utk seminggu lebih
Cara pengambilan:-
1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)

*Wanita Mengandung Dilarang

P/s: Halal jakim semua ada, lengkap! Dah lebih 7 tahun dalam pasaran




produk yang lain2 akan update dari semasa ke semasa ye :)
any order thru wassup 0149130342. tq 

10 comments:

  1. gud lark mg . moge rezeki melimpah2 . nanti boleh la bli produk dgn mg je kan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      nnti beli ngn MG ye :)
      tq aswa ^__^

      Delete
  2. good luck dengan bisness ni..memang produk nie tengh hangat dipasaran sekarang nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ksd :)
      yup!
      mletop letup
      huhu

      Delete
  3. Wah banyaknya produk MG..good luck y..sure meletop-letop nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! banyak sng skit customer nak crik ...hihi :)
      and harga semua nya murah n terjamin original :)

      Delete
  4. ok..saya nak beli k colly & egg white tu...boleh? :)

    ReplyDelete
  5. boleh.
    sila wassup sy ye :) :)

    ReplyDelete
  6. Mmg terhangat di pasaran..

    ReplyDelete
  7. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger