Giveaway 13xRM500 voucher baju RIZALMAN - Denhanda

27 Jun 2014

Giveaway 13xRM500 voucher baju RIZALMAN



korang nak voucher RM500 ni?
senang je ...korang signup/sign in dulu kat sini ----> ELLE 

sebab salah 1 syarat kena jadi ahli ELLE ni dulu 
so korang sing up jelah...tak bayar pun .

then lepas dah signup, valid register then sign in

lepa tu pergi kat bahagian MY ELLE CLUB



then akan show macam ni :





then jawab 2 soalan ni lepas tu submit 


selesai.
kalau jawapan korang betul dan luck.
nanti winner akan di inform melalui email korang yg sign up dengan ELLE ni .

TARIKH TAMAT 10 JULAI 2014

gud luck! spread the love :)

ZALORA collaboration >> klik sini<<<

9 comments:

  1. Wah best ni MG..boleh cuba..Nway good luck to you...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try tau
      mne tahu rezeki ..huhu

      Delete
  2. wow...bestnya...sape nak bagi kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...spe nk bg ..
      try je :)

      Delete
  3. Banyak tu voucher RM500 yang tawarkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      kalau dpt boleh bli bju rayeeee ..huhu

      Delete
  4. Replies
    1. bukan mcm ..ni mmg bes :)
      dh try lom ?

      Delete
  5. Wah.. Best... All the best...

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger