apa buat perempuan gila gila - Denhanda

16 Jun 2014

apa buat perempuan gila gila


haha... entri ni sebab MG baru je cuci mata beli belah online
phewww berapa ribu gambar ntah anda nasib baik seller tu nice sebab MG kejap2 tuka nk beli ini tak jadi tuka design ni sebab semuanya lawa lawa beb!!

memang semuanya bag tapi . aish! tatau la nak cakap macam mana kalau dah mula rambang mata tu kalau MG bek tayah beli sebab nanti beli mesti menyesal sebab rasa yg lain lagi ok tapi kalau tak beli asek teringat ringat ke kenapa la tak beliiiiiiii. LOL

perempuan susah untuk dimengerti . chewah :)
tayah paham perempuan ni . sebab kitorang sendiri pun tak faham dengan perangai kitorang yg kadang gila2 cadbury ni ..haha



so, skank MG nak share apebenda yg buat perempuan jadi gila sekejap(sekejap je pastu waras balik) :

1. MEGA SALE



haha.. ini memang ntah hape2 padahal tahu tu mega sale ni bukannya sale sgt pun
seller kebanyakkan nak habiskan stok lama nak ambil stok baru takpun sebelum ni jual mahal tp skank jual harga sebenar then tulis la kat situ 80% discount.
80?? haaaa...kau tunguu jela bini kau kat dalam tu pegi carik ape benda yg diskaun sampai 80% tu.
padahal dia bukan nak beli pun
ntah ape2 ntah dia nak sibuk2 tgk pun tatau la ...hahaha



2. BAG, KASUT, BAJU, TUDUNG,ANAK TUDUNG,SELIPAR



kat rumah ada lagi yg elok boleh pakai
ada yg tak keluar dari kotak lagi
tapi kalau singgah tempat yg banyak jual benda alah ni memang perempuan akan benti sekejap!
sekejap ke? haha.. tgkla lenguh ke tak tgu sekejap dia tu..
nanti dah banyak mula la nak bagi org nak prelove melove bagai
jangan salahkan kitorang
kitorang kaum hawa mmg suka membazir ..eh? membazir ke? sedekah? ermmm..ape2 jelah ..haha
kalau korang org laki tanak tgu lama or tanak layan kerenah kaum hawa ni .
biae dia pergi dengan besfren dia takpun mak akak dia
biarkan diorg dengan kegilaan diorg ni
dah nak buat mcm mne
kalau nak layan mmg tak terlayan punya
kang kalau korang ajak kami cepat2 balik nanti kami merajuk nanti tak dapat tengok2, belek2.
tak dapat beli belek2 test2 acu2 kat badan pun dah ok tau ! haha



3. AKSESORI



aksesori ni termasuklah barang perhiasan, pin tdung,cekak rambut, klip2 rmbut, jam gelang dan len lain lah
memang kalau diorg ni takde dalam sebakul menda2 ni memang tak sah lah diorg ni pompuan.
alaaaaaaa...bukan mahal pun ni kdg2 5 rm10 xpun sebji rm1
tu yg kitorg suka beli
lagipun comel2 lak tu
geram tgk ...kalau tak pakai pun nanti boleh anak2 pakai ke ape kan
hahaha...




ok MG rasa cukup la 3 benda ni dulu
kalau MG tambah lagi MG pun boleh jadi gila ni. haha
ohya!
sure korang ingat MG akan letak point untuk LELAKI HENSEM kan?
sorila. pompuan xgila sangat kat lelaki mcm gila kat benda2 yg MG tulis ni.
kaum hawa hanya gilakan kaum adam yg telah sah dimiliki je ..hehe :)
and pasal anak family tu mmg perempuan akan emosi tp itu hal personal thing la kita cerita lain kali ye!

k lah . have fun! :)

13 comments:

  1. itulah namanya perempuan...hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha . betol sangat . paling pantang tengok SALE!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, gelak besar tu ade la tu kenangan2 trik2 hnbag tu ..huhu :)

      Delete
  3. perempuan oh perempuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah perempuan
      sukar dimngerti :)

      Delete
  4. Memang rambang mata..kita selalu end up dengan beli barang yang kita tak perlu pun...he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tkpe ..
      pastu nyesal knp beli ...alasan nye nnti2 gune pdhal taun ble nk guna pun xthu ..haha

      Delete
  5. biasalah perempuan pantang ada sale. dah hobi dorang suka berbelanja

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha
      kan?
      ini bukan salah kami :)

      Delete
  6. biasalah perempuan pantang ada sale. dah hobi dorang suka berbelanja

    ReplyDelete
  7. Gila gak.. Tapi mmpu berthn lagi la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe
      MG kadang2 xmmpu bertahan ..huhu

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger