1 klik 10 dolar ? - Denhanda

18 Jun 2014

1 klik 10 dolar ?





setiap link di bayar 10dolar
banyak giler .
jom try nak?
klink sni utk register   REGISTER 10$ per CLICK
klik sini utk free 25$ utk 1st register FREE 25$


MG memang ada join tapi bukan yg ni
tapi macam ni
dan 275dolar lagi sikit lagi nk cek out tapi tetibe MG lpe pasword ..hahaha ..
tapi yg tu link nye MG boleh bukak kt fon je .
kalau copy paste kt lappy jadi direct ke web lain ..

ada kawan MG cakap ada yg dah dapat
ritu pun ada blogger yg share pasal ni
tapi lupa plak yg mana 1 .
nak tanya dah dapat cek out ke belum .

jom tolong MG klik n komen done.
kalau betul lepas MG cash out MG belanjer toupp rm5 pada yg klik + komen kat entri ni nak?
tq guys :)

13 comments:

  1. Replies
    1. masyuk tp xtaula betul ke x...xnaik2 earning

      Delete
  2. akak ada USD25 sekarang ni kat dalam...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks sis! :)
      nti kalau betul MG blnje topup ye ^__^

      Delete
  4. 1 klik da 10 dolar..bayangkan kalau dapat banyak klik..Wahh!!
    Ok MG, done klik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      kalau betul mmg masyuk kan?

      Delete
  5. Pernah join website lain yang berkonsep serupa begini.. Tapi bila earning dah cukup matang, tiada sebarang hasil yg didapati. Malah, dia suruh download apps yang dia jual pulak. sadis lak rasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaa.. yeke?
      aish..leceh lak...
      tp kalau btul masyuk kan ? :)

      Delete
  6. interesting nya.. 10 dollar agak tinggi jgk tu kan. :)

    ReplyDelete
  7. Hui... Cmtu ek... Tapi sy ni was2 tinggi.. Halal ke?

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger