Slimfast review - Denhanda

17 Apr 2014

Slimfast review

info serba sedikit tentang slimfast diet raspberrry royal :)



Slimfast Diet membantu dalam meningkatkan jumlah kalori yang dibakar secara konsisten melalui proses yang semulajadi. Dengan mengurangkan pengambilan kalori dalam badan akan memastikan berat badan anda akan turun dengan cepat dan ketara.

Slimfast Diet juga membantu mempertingkatkan proses metabolisma badan yang mana membantu untuk membakar lemak degil. Pengambilan Slimfast Diet dapat mengurangkan selera makan sekaligus mengawal berat badan secara berterusan.
Slimfast Diet juga memberi tenaga supaya anda tetap cergas seharian walaupun di dalam program diet.
Perkara penting yang perlu diingat adalah : Slimfast Diet terkenal sebagai makanan tambahan untuk penurunan berat badan, adalah perlu untuk seseorang itu melakukan senaman supaya mendapatkan kesan yang optima dan kesukaran untuk menurunkan berat badan dapat diatasi.

No Rujukan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) : (64) dlm.KKM-163/S/25 Jld 2/6

Kelulusan dari KKM, Slimfast Diet boleh diambil oleh oleh wanita yang menyusu badan tetapi disarankan mengambil air kosong 2.5-3 liter sehari.

Bahan kandungan :
fiber oat
ekstrak acai berry
ekstrak garcinia
ekstrak cassia
ekstrak raspberry
ekstrak hoodia

CARA PENGAMBILAN SLIMFAST :
Tuangkan 1 sachet dan bancuh dengan 120ml air suam (jangan panas) :
(1sachet : 1hari : bagi berat 75kg ke bawah) -  SEKURANGNYA 30 MINIT SEBELUM BREAKFAST
(2 sachet : 1hari : bagi berat 75kg ke atas) -  SEKURANGNYA 30 MINIT SEBELUM BREAKFAST, DAN SELEPAS MAKAN MALAM

sesuai utk lelaki dan wanita dari umur 15tahun
sesuai utk pesakit jantung koronari, diabetis, darah tinggi
1box : 10 sachet : stok 10 hari
Pastikan Kacau hingga betul2 larut…lagi bagus kalo guna SHAKER !!!

slimfast2

Kebiasaannya para pengguna akan dapat merasa kesannya 6-8 jam selepas pengambilan SlimFast. Walaubagaimanapun ianya bergantung pada kadar metabolisma seseorang kerana ada yang dapat merasa kesannya hanya selepas 4 jam pengambilan SlimFast.
Para pengguna akan melalui proses pembuangan toksik 2-3 kali sehari pada 6 – 10 paket yang pertama (ianya bergantung kepada tubuh seseorang), manakala pada paket yang seterusnya proses pembuangan toksik akan menjadi seperti sediakala iaitu 1 atau 2 kali sehari.

Disarankan untuk meminum air kosong 2-3 liter sehari atau jus secara kerap untuk memudahkan lagi proses pembuangan toksin dari tubuh.



MG minta maaf sgt sebab lambat gila boleh dapat try slimfast diet dri GA k.mia ni
sebab ritu MG ada banyak kerja xsempat dan demam pula 4 hari
so now baru rasa lega nak mencuba slimfast diet perisa rasberry ni


MG dapat produk slimfast ni dari sini 
MG sebenarnya adalah antara yg bertuah untuk mencuba produk ini dan membuat review cabaran 10 hari bersama slimfast
Tapi malangnya keadaan MG tidak mengizinkan MG meneruskan pengguanaan slimfast ni dan tertangguh untuk memuat entri review cabaran 10 hari dengan slimfast.

Tapi tak mengapa. MG teruskan dengan review MG walaupun MG dah terlepas dengan segmen k.mia dgn produk slimfast ni.

Satu kotak harga RM45 (WM) RM49 (EM)
Sekotak ada 10 sachet, 1 sachet = 15gm
Berbentuk serbuk dan dibancuh dengn 250ml air suam

Sebaiknya pengguna goncang sebatian serbuk slimfast+ air supaya serbuk betul2 larut dalam air.
MG ada terbaca pengguna slimfast menyatakan rasanya seperti ribena tapi bg MG rasanya pekat sikit dari ribena tp manis.
MG tak suka bau dia nanti MG tak boleh nak minum. so korang yg mcm MG juga kena minum tanpa bau air ni . haha.. cmne2 ikot korang lah sebab korang kena try slimfast ni mmg mujarab. insyaAllah :)

Selepas puas goncang sebatian tu harap pengguna terus minum jika tidak sebatian akan berpasir pada dasar botol/cawan..
Jangan kurangkan kuantiti air sebab nanti korang tak boleh nak telan sebab terlalu pekat.
Sehari ke tiga hari memang anda akan kerap ke toilet.
Pagi2 lagi dah berkejar ke toilet.

Perubahan mmg rasa badan rasa ringan
Banyakkan minum air masak dan jangan skip makan
Cuma kurgkan makan.
Nanti kita takde tenaga pula.

So far bg MG produk slimfast ni ok . mmg dapat membntu mngurangkan berat badan dengan usaha diri sendiri juga.

MG tak timbang berat MG sebelum dan selepas tapi bnyk bju MG rasa longgar dah pakai so its mean
Slimfast ni mmg fast betul la .. dapat shaping body kita .weee!! huhu
So, korang mana yang tak cuba lagi tu boleh la cuba produk pelangsingan ni.

Tak rugi dan berbaloi .

* banyak lagi gambar tapi dekat fon takde kabel pula nak transfer nanti MG update gambarnye ye :)

14 comments:

  1. Replies
    1. yup!
      mmg terbukti berkesan
      ada effect tapi kena jga mkn n tak bergntung 100% pd slimfast ni ..semua produk mcm tu :)

      Delete
  2. Picture please MG..before & after..he..he

    ReplyDelete
  3. wah MG pon guna produk ni jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      tp xsempt msuk review k.mia tu :(

      Delete
  4. Oo ada kelulusan kkm lg kan.. xdak la rasa was2 nk cuba.. =D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. jap nk p singgah sne plak!
      thanks tau :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger