GIVEAWAY: I LOVE MAKEUP - Denhanda

8 Apr 2014

GIVEAWAY: I LOVE MAKEUP



eish! mana je MG nak pergi nak mekap hari2. tapi yela perempuan kan tipu la tak suka kecantikan. nak cantik kena mekap sikit. calit2 gincu sikit. bedak2 sikit. eyeliner sikit.
sume sikit2 la kan? yela..kalau banyak2 t jadi opera cina pulak . haha .
so, nak mekap bila ada event je .or meeting penting. pergi kenduri kawin.
takdelah mekap heavy sgt tapi nampak la lain sikit dari hari2 biasa.
tapi kena jawab gak soklan cik ika ni

kenapa anda suka make up?
sebab sy suka nampak lain sikit dari hari2 biasa dan jadi stunning sikit bila pergi event .
ada mata2 yg menjerling jeling ..
sbb tu kot MG suka mekap sikit  ^__^

hadiahnya:
1. set mekap
2. voucher RM20
3. voucher RM20

GIVEAWAY END  10 APRIL  2014

klik banner kalau nak join !
jom2!! sempat lagi ni :)



6 comments:

  1. Wah best ni..dua hari lagi...Good luck MG...

    ReplyDelete
  2. all the best!! jom join GA ni..
    http://adna2029.blogspot.com/2014/04/segmenbloglist-mei.html

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/giveaway-i-love-perfume.html

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/giveaway-eikingg.html

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.html

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/rejab-may-giveaway.html

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/awesome-giveaway-part-2.html

    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/may-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger