Giveaway sponsor by MG - Denhanda

24 Mar 2014

Giveaway sponsor by MG


MG rasa nak shared dan nak jadi sponsor untuk GA korang before MG buat sendiri GA MG untuk blog MG cukup setahun bulan depan.

so rakan blogger nak MG sponsor anything or MG ada barang yg dah ada kat MG macam
1. 1 pc kurta by ekinrazalli size S
2. legging by HM (2pc)
3. branded kemeja lelaki size S
4. plain kaftan by amirluqman
5. palazo and blouse by ekinrazalli

and byk lg la brg2 pakaian .
so kalau any blogger nak brg2 ni dan brg2 lain pun boleh request kat MG
sila jgn malu bertanya dan email pada MG ye ---> ekin.schmidt@gmail.com


maaf sgt ad review yg MG hutang..MG akan byr asap ye .
MG baru lepas sihat dan sekarang tengah mengatur jadual semula.
jarang sgt nk ke blog . maaf :)

so bloggerians, nak MG sponsor barang2 kat atas or nak request brg nk jdi hadiah GA korang boleh la email2 MG ye . tq!

notakaki: semua brg baru. bukan preloved ye !
nanti MG updated gambar kat sini .

spread the love :)


8 comments:

  1. Sy rajin join GA je... Nk handle GA, mcm x cukup masa lagi..

    ReplyDelete
  2. Singgah melawat :) nice blog ...

    ReplyDelete
  3. bestnya MG..
    Hihi.. belum nak buat GA lagi...

    btw, soalan MG pasal zink Shaklee kan ?
    Basically - dia ada banyak kebaikan : antaranya..
    mempercepatkan sembuh luka (eksiden ke bersalin ke)
    mengelakkan gangguan prostat, antioksidan, kurangkan risiko kanser, bagus untuk proses pembiakan kaum adam dsb :)

    ReplyDelete
  4. akk pon sponsor je GA... nak buat sendiri kena kommited..

    ReplyDelete
  5. Take care MG..so far tak ada niat nak buat GA lagi...

    ReplyDelete
  6. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    (Memandangkan follower widget tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat follow blog ini sebagai syarat tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur)

    ReplyDelete
  7. BW here..=)
    MG..jom support GA ida
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger