Dapat free Shaklee supliment - Denhanda

3 Mar 2014

Dapat free Shaklee supliment


sebenarnya bukan MG dapat free supliment Shaklee ni
MG menang dari GA mini GA saya nak supliment hebat bulan 12 lagi tapi skank baru MG peluang dapat post entri sebab baru dapat last week hadiahnya.
Tak kisahlah bila dapatnya. Janji dapat jugak ni kan?
Kalau beli ni RMxx/ botol (tak tahu lak MG harga dia) 
Ada 120 tablet boleh makan 3bulan
Sebab 1tablet/hari je ambil. Sebelum makan kena ambil sebiji
Selain tu MG dapat pamphlet Shaklee and juga info tentang kelebihan ZINC SHAKLEE dan juga keychain yg comel.
Dalam pamphlet tu ada 27 jenis supliment dan MG dapat ZINC COMPLEX
Yang ni fungsi yg ada dalam pamphlet tu , dalam kertas print tu ada 13 kelebihan Zinc Shaklee
dan MG paling suka baca yg pasal keguguran rambut dan penyembuhan luka yg cepat tu.

Fungsi zinc complex:
  1. Menghalang keguguran rambut
  2. Meningkatkan sistem imun, menolong penyembuhan jeragat
  3. Meningkatkan daya seksual dan pertumbuhan organ
  4. Kesihatan prostat





Last but not least
Thank you  for this Shaklee supliment

So siapa nak beli supliment or nak join boleh contact
Zarena heeney ( ID: 912.844)
012.2449.373
Fb: zareenaheenet vitamin shop

blog sis ena

10 comments:

  1. Tahniah MG.. zink nie mmg bagus tau.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. supliment sumenya bagus kan sis
      t xtau la ok ke x ngn MG
      tp rsa bg yg lbih mmerlukan kot :)

      Delete
  2. tahniah MG, kenit pun ada menang shaklee dari satu GA lain, tapi barangnya belum dapat lagi hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohye?
      selamat be shaklee nnti :)

      Delete
  3. hadiah daripada Kak Ena yer.. tahniah MG..

    ReplyDelete
  4. Tahniah MG. Hehehe.....seronok bila join GA, pastu menang.
    Hehehe...bulan lepas Yana menang 2 GA, tp dua2 pun blom dapat lagi...
    Ada juga join GA shaklee....tp xde rezeki nak dapat hadiah Shaklee... Hihihihi~

    ReplyDelete
  5. as salam MG,
    Tahniah ye... murah rezeki :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah MG..best jugak ya dapat suplemen..

    ReplyDelete
  7. Salam.. tahniah... tq komen di page Alycia ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah ! zink ni elok untuk masalah keguguran rambut..untung dapat free yer ;)

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger