MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG - Denhanda

12 Feb 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

1622047_241627892686141_280465934_n

28 hb ni bday tengkubutang so dia dengan senang hati dan gembira nak bagi teman2 blogger hadiah
nak tak? kalau nak jom join GA tengku butang ni 
ada masa lagi ni
semua hadiah akan di random so, semua orang ada peluang nak dapat rantai tangan yg cantik ni !
jom join!

to tengku butang :
i wish all your wishes (yang ramai org wish tu) come to u sooner or later ^__^
may Allah bless u 
good luck in every single thing u do 
hoping you happy here and hereafter 
HAPPY BEZDAY!!!!!!

9 comments:

  1. gudluck dear :) Zie dtg dari GA yg sama

    ReplyDelete
  2. @maszie @ija @cik mun @rdz
    thanks korang :)
    n gud luck too! ^__^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  4. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete
  5. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Selamat Malam. BW dari segmen yang sama (^^,)

    Jemput join my 1st GA Sini :
    "Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot"

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger