kenapa pengantin lelaki pakai 'ray ban' masa bersanding - Denhanda

18 Feb 2014

kenapa pengantin lelaki pakai 'ray ban' masa bersanding

MG punya ibu ayah bersanding dulu pun ayah MG pakai ray ban
memang dari dulu sampai sekarang groom pakai spek mata masa bersanding
tak la semua tapi kebanyakkannya kan?
so? u guys yang lelaki kenapa korang nak pakai spek mata masa sanding?
panas? tapi bini rileks je tak pakai ray ban pon .
malu? bini rileks je senyum2 ngan semua orang .

haaa. so? apa tujuan utama korang pakai spek sebenarnya
MG masa type entri ni takde plak dengan ayah so tak dapat plak tanya ayah MG kenapa dia pakai spek mata masa sanding dulu.

nanti MG update entri ni dengan kenapa ayah MG pakai spek and sekali letak gambar ayah MG sanding pakai songket merah
cantik songkey dedulu tau!
nanti MG share. ingatkan kalau MG terlupa ye .

and MG ada ternampak some one post kat fb grop B2B
so jom kita baca jawpan gadis2




just sharing. so ini sedikit la pendapat teka-teka dari belah perempuan
so groom kena la jawab ni 
korang dah kenapa pakai spek mata masa bersanding?
malu sangat ka
panas sangat ka
tak tahan flash kamera ka
mata sakit ka
sila jawab ye wahai groom :)

28 comments:

  1. Hahaha xpenah terfikir pulak tp memang betul pon kan? Nape mesti nak pakai spek? Aksesori lelaki kot hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula
      knp nk pakai kan?
      so MG tenapak diorg discus n MG rasa nk share plak kt blog :)

      Delete
  2. katanya nampak smart dan stylo MG...muahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      smart n stylo tu napak la smart nye :)

      Delete
  3. Sbb nak bg nampak ensem & ohsem di mata tetamu, sambil nak cover malu..hehehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe
      cover malu pun ye jgk an?
      xdela mata tu org nampak
      tp bride rileks je :P

      Delete
  4. haha..jawapan yg tak munasabah smuanya..:)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. wslaam :)
      meriahkan ap tu sis :)

      Delete
  6. Itulah, ada terfikir juga kenapalah suka pakai ray ban masa bersanding ni. Dah kenapalah eyh agaknya.... ?.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. style kot
      dari dedulu lg smpai la skank :)

      Delete
  7. errrrrr...
    nampk hensem rasanyer:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kot ..
      mmg better skit kalo pakai spek tp tgk muka jgkla :)

      Delete
  8. hohoho.. boleh x kalau pengantin pompuan pun pakai rayban.. dh mcm agogo wedding la plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole2..
      ain buat dlu
      nnti msti ad yg ikot
      tp syg la ..mekap mahal2 solek2 eyeshadow belang2 kat mata ttop ngn spek ..huhu

      Delete
  9. nasib baik my other half tak pakai rayban masa bersanding..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebb cik abg tu confident tu msa sanding :)

      Delete
  10. ray ban kan nampak macho..hahaha

    ReplyDelete
  11. ehm sama ada d sebabkan oleh bahang cuaca panas dan matahari terik, myb sja mau tnjuk macho heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau mthari sian lak kt bni die kne mthri
      so, kita plih jwpan sje tnjuk macho ..boleh?
      hehe :)

      Delete
  12. tak rasa pun nampak handsome, nampak macho. lagi proper kalau tak pakai. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp kdg2 nampak mcm macho lak berarak pakai spek kan? :)
      kalau time nikah pakai spek itam tu gile ..huhu

      Delete
  13. nampak lebih kacak kot berkaca mata hitam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      nk kacak skit kot ..huhu :)

      Delete
  14. Hihihi....nak cover malu kot. Mesti pengantin lelaki tu seorang yang pemalu,
    x suka jadi perhatian orang. Tp dah nak wat camne, pengantin perempuan nak bersanding atas pelamin jugak. Kikikiki...xpela berkorban, kahwin pun sekali seumur hidup jerk...
    Hahahaha....

    ReplyDelete
  15. Nak cover letew. Then nak bagi nampak stylo & macho..he..he..Nway salam hujung minggu MG!!!

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger