hot peplum by zalora - Denhanda

28 Feb 2014

hot peplum by zalora

hari ni MG nakcerita pasal peplum
yang memang gila peplum boleh la pergi shoping zalora sbb mmg cantik2 dan affordable price offer by them
selalunya peplum mmg plain dan sng kalau nak tambah lace atau manik2 akan jadi nampak exclusive
atau kalau kita nak pakai accesories, mcm rantai, nampakla sikit ada rantai di leher kalau pakai plain peplum
so. jom kita tengok peplum dai zalora ni 


 

Baju Peplum bukan sahaja disukai di Malaysia malah di seluruh dunia. Ianya turut menjadi kesukaan selebriti-selebriti terkenal Hollywood seperti Kim Kardashian, Victoria Beckham dan beberapa yang lain. Peplum tops begitu versatile ianya sesuai untuk dipakai ke majlis dan acara seperti makan malam, majlis perkahwinan dan lain-lain. Cara paling baik untuk menggayakan baju ini adalah dengan memadankannya bersama blazer, mermaid skirt, palazzo atau seluar panjang. Selain itu, jika digayakan dengan betul ianya turut sesuai untuk dipakai ke pejabat.



salah satu style guna peplum yang sesuai untuk workwear 
nice kan? tapi untuk kerja2 yang sesuai dengannya la
jangan plak korang keja site pakai macam ni .
macam tak kena plak kan?
pandai2 korang la nak pakai time bila mcm ni
bila tak pergi site, stay office siapkan plan ke . boleh je camni 
takdela boring sangat ..hehe

Pada masa yang sama, ianya juga boleh dipakai sebagai Muslimah top. Golongan hijabista yang menggemari fesyen sangat suka menggayakan baju peplum kerana amat stylish jika dipadankan dengan tudung atau shawl.




Jangan lupa untuk menambahkan sedikit aksesori seperti rantai leher panjang bagi membuatkan penampilan anda lebih trendy dan elegan. Jika anda perhatikan business online kini makin menjadi pilihan. Pembeli merasakan shopping online lebih menjimatkan masa dan wang mereka. Online shopping website di Malaysia ini menawarkan pelbagai pilihan yang pastinya membuat rambang mata. Apatah lagi ketika mysale Malaysia misalnya, banyak tawaran hebat boleh didapati secara online. 

 so korang boleh added some accesories untuk menyerlahkan peplum korang tu
sebab selalunya peplum jual plain
yang ada manik2 dah mahal
yg plain sesuai la utk majlis yg formal
kalau yg printed tu untuk unformal :)



korang juga boleh dapatkan pelbagai jenis aksesori tambahan untuk dipadankan bersama baju peplum anda. Semua ini boleh didapati secara atas talian untuk wanita yang gemar bergaya. Rebut peluang anda untuk memiliki barangan fesyen dengan trend terkini ketika anda membeli-belah secara online sewaktu Zalora Malaysia Sale. Beli baju peplum dengan harga lebih murah daripada jenama-jenama terkenal di Zalora. Nikmati penghantaran percuma serta pengalaman membeli-belah atas talian terbaik di Malaysia!

so, jom shoping peplum di zalora ! :)
skank tngh sale sampai 80% tau !
jom jom jenguk2 zalora BIG SALE:)


16 comments:

  1. baju ni kalau awek pakai mmg comey..
    kat majlis wedding mmg feymes peplum nie.
    rasa nk ngorat jer saper pakai..
    haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi shark!
      hehe
      nnti bni shark nnti beli bebanyak peplum ye ..haha :P

      Delete
  2. suka zalora..harini order..esok da smpai..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke?
      tp kdg2 ada delay jgk kan?
      tp lately mkin cepat proses diorg .mantap! :)

      Delete
  3. memang cantik tp harga tu. urm :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga tu buat kita pikir 80 kali
      tp kalau dh kenan
      kumpul wit skit then amekla.
      reward dri sndri staun sekali ke kan ? :)

      Delete
  4. Cantik Pallazo pink tu..very soft color..Salam sabtu MG!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan
      nude soft ..nk kne gaya pakai die kalau x, xkena jgk ngn org yg pakai color mcm ni :)
      salam isnin rdz :)

      Delete
  5. wah sale besar2an ye..peplum ni sesuai pada yg ramping2 je kot..sy nk pakai macam tak berapa konfiden sgt..tak berapa nk ramping kekdahnya.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha
      sme la
      tp boleh je ..pakai yg loose .
      cntik jgk :)

      Delete
  6. kalau sally pakai peplum..mau nmpk "tayar" ni haaaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha
      same goes to MG jgk :D
      xpenah lg pakai peplum

      Delete
  7. Peplum nie sesuai utk yg berbadan kecik.. nampk comel jer bila pakai.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan sis,
      budak2 pon dh pndai mntak peplum dah ..huhu

      Delete
  8. Memang cantik.. tapi Fiza mmg tak beli baju online sbb badan tak ala2 model.. hehe.. risau beli salah saiz pulak..

    ReplyDelete
  9. Cadang nak jahit peplum untuk raya tahun ni...
    Hahaha.....

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger