sihat cantik dengan doublestemcell - Denhanda

4 Jan 2014

sihat cantik dengan doublestemcell

kali ni MG nak share ngan korang semua tentang doublestemcell






ok, dah tengok2 gambar kan? 
nak tahu lg lanjut pegi kat official website dia 

kat situ boleh tau macam2 dengan doublstemcell ni
dan JIKA korang minat nak jadi ahli pon nanti korang akan familiar dgn website diorang tu

overall dari MG yg dah consume menda ni 
ok la..bagus 
sebab dia repair and renew cell badan 
bermula dari dalam dia repair
sebab kita semua pon tahu makin lama sel badan kita dah tak membahagi atau pun lambat membahagi
so, this one kira booster utk mempercepatkan sel2 membahagi 

MG dah try and 1st n 2nd week memang akan rasa tak slese sbb reaction stemcell dgn antibodi diri kita 
and MG rasa selama penggunaan ni 
rasa kulit lebih halus, cerah tu xtaula sbb MG mmg cerah skit tp nnati MG update 
buat kita rasa bertenaga bangun pagi2
bangun pun terjaga awal, subuh tayah alarm .alhamdulillah.
makan pon control . xdela rasa lapar je manjang 
kalau tak makan or lewat makan rasa biasa2 je perut ni 

bila sel sel badan membahagi dengan cepat dan sempurna
insyaAllah badan pun sihat dgn izinNYA

so, korang pun patot cuba, boleh la go google tgk testimoni org yg dah guna.
byk juga blogger dah review and jual stemcell ni tau.
so korang, jgn lepaskan peluang
sihat cantik dan berduit
mg akan cerita A ke Z xd selindung apa pun .then up to u guys :)

3 produk stemcell :


pakaging dalam bentuk sachet (serbuk)
cara guna: tabur bawah lidah, sikit2 , sebab bagi dia larut dengan air liur yg penuh enzim. jgn telan 
sebab dia akan reaction baik dgn air liur 


pakging dalam botol, bentuk spray
cara guna: spray lah mana korang nak spray, tapi ini untuk luaran je tau, jangan sembur dalam mulut
even bau dia wangi, tak boleh buat pewangi mulut


yang ni lebih kepada perempuan, mcm foundation 
untuk muka yg anti-aging, laki pon boleh guna
cara guna: macam pakai krim muka 


ketiga tiga produk DS TS SS ni boleh guna 
lelaki perempuan
semua peringkat umur
boleh kata jimat, 1 family boleh guna

tapi jika kanak2 just bagi mereka 3/4 dari sachet sebab merak memang membesar
bagi mereka besar dgn semulajadi :)

dan macam biasa banyakkan minum air masak
kaum hawa masa period canot consume sebab hormon masa ni tak seimbang n kalau makan pon no use 


harga:

sepeket RM250
sepeket ada 14 sachet


jadi ahli ?? boleh 

1. RM270 - dapat 2 paket 
2. RM1600 - dapat 12 paket
3. RM5600 - dapat 30 paket

terhad sampai 16 januari 2014
so, sape nak cepat2 la email MG je
lepas 16januari 2014 harga dah mhal dah nanti tau !
email 
ekin.schmidt@gmail.com

psst!
dari sini pun korang buat income tau
kalau dapat RM100/day pon ok la kan? sape nak bagi 
kita usaha kita dapat :)
next entri MG akan share mcm mna income dr stemcell ni 
stay tuned :)

20 comments:

  1. boleh tahan jugak hargenye... tp mmg npk berkesan kalau ngk testimonial tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan la
      kena guna dlm 1month bru namak hasilnya :)
      yg penting kita ikhtiar .bukan pcya sgt ngn benda alah ni :)
      fiza nk try ? huhu

      Delete
  2. Hmmm..mesti cantik MG nanti..jangan lupa testimoni before & after tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu
      xdela cantik
      kita comel je
      nnti MG update testimoni :)

      Delete
  3. Ringgit Plus & Men's Lifestyle untuk MG!!! Selamat berhujung minggu ya!!!

    ReplyDelete
  4. mahal nye awok. hehehehe . x mampu nak gune .

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahal tp kalau berbaloi ok jgak awk
      tp tula
      semua ikot kemampuan kita kan :)

      Delete
  5. first time dengor pasal benda nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. stemcell mmg tgh in skank
      kira baru lg produk ni bru staun lbih kt msia :)

      Delete
  6. Mahalnyer xde diakaun ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..
      ad mizi, blkng crita ea kalo nk diskaun :)
      huhu

      Delete
  7. Replies
    1. haah sis, ngah in brg ni skank
      byk stemcel skank ngah in
      tp yg ni mmg mletup jgkla ..huhu
      sis ada try ?

      Delete
  8. dalam sebulan hilang parut tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. depends la parut mcm mne
      tp kebanyakkan testi hilang parut .
      tp makan masa la kalau parut dah lama
      kalau bru lg n kita try ni insyaAllah boleh hilang :)
      mmi nk try?

      Delete
  9. ooo..mcm best..tp xmampu kut..student lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. student pon ramai yg buat bisnes ni
      modal serendah rm270 then diorg dh dpt modal skali untg
      boleh mkn sndri jgk
      bg ahli2 family yg ada sakit ke?
      boleh try mna tahu menjadi :)

      Delete
  10. Tak pernah guna lagi. Baru first time tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. IM kena try ni tau :)
      gud for health n beauty ..hihihi

      Delete
  11. aduhai mahalnya ^_^ tak mampu lah

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger