beli baju branded harga murah - Denhanda

21 Jan 2014

beli baju branded harga murah

lama gila MG tak update blog sebab MG ada hal ..hehe
so skank MG nak update dgn baju branded yg murah gila habaq hang
tapi korang kena beli min 20pcs bru leh dapat murah
so, kumpul2 la memember yg suka pakai baju branded HM,ZARA, dan lenlain la
boleh korang bergaya or hari2 pakai baju branded
sebab baju2 ni selai pon dah nk dekat seratus RM kan?
so why not korang beli je wholesale
baju pun kualiti sama bro
boleh tengok2 dulu






so, harga nya

1. Made In Bangladesh ( Stok Lot , Stok Overrun , Cancel Order, MOQ 50 HELAI, Boleh Campur Brand)

Tshirt Lelaki Round Neck:
H&M – RM10.00
Replay - RM15.00

Tshirt Perempuan Round Neck:
Zara – RM7.00
H&M - RM7.00

Tshirt Kanak-Kanak:
Others - RM3.50, RM4.50, RM5.50

2) Made in India , Pakistan , China, Cambodia, Vietnam ( Original, Barang 100% Butik, MOQ 20 HELAI )

Tshirt Lelaki
Tommy Hilfiger - RM25.00
Timberland - RM30.00
Kolar US Polo – RM35.00
Kolar Timberland – RM45.00
Superdry – RM45.00
Kolar Fred Perry – RM90.00

Jeans Lelaki
Zara – RM45.00
Guess – RM70.00
Levis – RM75.00

Tshirt Perempuan
Armani Exchange – RM25.00


berminat boleh email  MG atau hubungi 0149130342 
 ^___^
area puchong outlet

jom reramai pakai baju branded memurah
kualiti sama tau
malas MG nk explain pasaipa ni murah kat kedai mahal
nanti la next entri kita cerita na .


ANDA MAHU CARI SERVIS :

JAHIT PUKAL DESIGN SENDIRI??
SULAM NAMA/ LOGO ATAS BAJU/BAG/TOPI ??
JAHIT TENDER BAJU SEKOLAH ??
JAHIT CADAR ASRAMA SEKOLAH ??
CARI TSHIRT BRANDED UNTUK JUAL DOWNTOWN?

HUBUNGI - 0149130342
EMAIL - ekin.schmidt@gmail.com

38 comments:

  1. wah semoga mendapat sambutan yer MG... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, ni tolong2 kawan2 je ni sis :)

      Delete
  2. Replies
    1. meh la bli mun pakat2 ngn member :)

      Delete
  3. Replies
    1. mmg interested sgt
      tp nk kne bli byk la bru boleh dpt murah :)
      huhu

      Delete
  4. All the best MG.. design pn cantik2.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis farah!
      tolong member je ni sis :)

      Delete
  5. sume design cantik..harga pun mampu dimiliki.. tu yg bez kan mg
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah! design sume cntik2
      rambang mata
      rasa mcm nk grab sume xjdik juai ..huhu

      Delete
  6. buat penggemar baju branded mesti suka ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. PK xmau ka selai 2 ..huhu :)
      utk buat GA ke ^__^
      lai lai

      Delete
  7. wahhh bestnya ..saiz mengikut local ataupun macam mane ? mcm berminat

    ReplyDelete
    Replies
    1. size standrd mcm bju branded yg salu AP beli tu :)

      Delete
  8. blink blink mata dibuatnya.
    Boleh dapat tudung muruh jugak. Beli dengan harga murah dan dapat diskaun jadi lagi murah kat SINI :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. mmg cntik
      berbloi
      jom la grab abak :)

      Delete
  10. Bagus². Nanti kita cari kalau ada yang berminat. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok zack nnti nk inform je bebila :)

      Delete
  11. Cantiknya.. kain ni kecut tak kalau basuh banyak kali?

    ReplyDelete
  12. Boleh bagi alamat di puchong... di email saya mawaramani@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. boleh bg detail baju n seluar kanak2 lelaki di email aurafantasia87@gmail.com..
    tq

    ReplyDelete
  14. baju de lg x bro..?leh bagi detail..

    ReplyDelete
  15. ni senarai baju yg ada

    1. Stok Lot (Stok Overrun, Rejek)
    Mens Tshirt
    Casual Wear-RM8
    H&M-RM10
    Replay-RM15

    Kids Tshirt
    Mixed-RM3.50, 4.00

    Kids Jeans
    Mixed-RM13
    Zara-RM15

    Ladies Tshirt
    Terranova-RM10
    Puma-RM18

    2. Original butik
    Mens Tshirt
    Tommy-RM15
    Timberland-RM30
    Timberland Kolar-RM48
    Fred Perry Kolar-RM90

    Mens Jeans
    Levis-RM95

    Minimum 20helai nak dpt harga borong

    ReplyDelete
  16. baju kanak kanak brand apa yg ada?boleh bg detail kat email? herwan88@gmail.com

    ReplyDelete
  17. salam babe....t shirt wanita Round Neck:

    Zara – RM7.00
    H&M - RM7.00

    colour apa ya & masih ada dlm stok lagi ke?

    Wassalam*_*

    ReplyDelete
  18. maaf ..maaf

    BAJU DAH TAK RESTOCK
    maaf ..maaf

    BAJU DAH TAK RESTOCK maaf ..maaf

    BAJU DAH TAK RESTOCK maaf ..maaf

    BAJU DAH TAK RESTOCK maaf ..maaf

    BAJU DAH TAK RESTOCK

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger