Strawberry dari Gaza! - Denhanda

26 Dec 2013

Strawberry dari Gaza!

haritu MG dah share pasal kobis kat palestin
siapa tak tengok lagi boleh tgk sini >>KOBIS PALESTIN<<
dan skank MG nal share buah strawberi plak 
yg MG tgk pon terus kecur air liur
besaq habaq hang.
ok jom kita tengok beberapa keping gambar straberi gaza 





haaa. besaq2 kan? MG tak tipu .
memang besa and rasa manisnya kan?
subhanallah! allhuakbar!
rezeki mereka di tanah yg berkat :)



20 comments:

  1. Strawberry dari Gaza??? uh memang terbaik.. kalau ada export ke Malaysia mesti laku.. boleh membeli smbil menderma .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.
      yg tu MG tatau lg TT , mgkin nnti2 kot.
      bg depa mkn dlu . depa pon kurg mkn kn..
      nnti pelan2 nk bina empayar blik nnti myb export mrate kot.
      mne nk dpt strwberi besa mcm ni kn ? :)

      Delete
  2. bestnyaa.. mesti sedap makan fresh2. .
    licha suka sgt makn strwberry.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg napak fresh n sedap
      napak pon tau sedap kan?
      teringin ..huhu

      Delete
  3. Ya Allah bestnya..kita memang strawberry lover MG..kalau masuk ladang memang leka!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..
      kalau raudzah msuk sni lg la leka gak nye ye :P

      Delete
  4. Besaq2nya... celup coklat sedap nie..=D

    ReplyDelete
  5. suburnye tanah kat sana yer~ rezeki mereka.

    ReplyDelete
  6. Ya Allah, sedapnya. Kalu celop dlm cokelat, perghhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sodap ! dapnyeee...terliur plak ..huhu

      Delete
  7. mak ai... sedapnya... terliur tngok. bila nk bawa sini ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. napak sedap kan??
      tatau la ble nk bwk ke mesia ..huhu

      Delete
  8. pergh!! gemuk2 strawberry depa..geram nk gigit ja rs... mmg tanah subur la..MasyaAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan??
      rasa mcm nk ggit ..
      tgk pon dah rsa sedapnya kan ? :)

      Delete
  9. wah... banyaknya strawberry.. semoga diperbanyakkan lagi rezeki buat mereka, dan kita-kita juga.. amin..

    ReplyDelete
  10. puas le dpt mkn satu..besaq2 wooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. puas! besa kan?
      cameron kecik2 je n mcm berair skit kan ?
      yg ni nampak fresh sedap je :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger