Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com - Denhanda

19 Dec 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

19 comments:

  1. selamat bersegmen..saya pun dah join..:)

    ReplyDelete
  2. dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    good luck ye!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ...
    BW Sini Dari Segmen Yang Sama
    DONE FOLLOW SINI #318 ..FOLLOW BACK ..TQ TQ
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. semoga berjya... dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari segmen yang sama
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    ReplyDelete
  7. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  8. Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. All the best!!
    Dari segmen yang sama!:D

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. Singgah sini dari segmen yg sama dan follow :)

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. salam :) syira dah follow blog awakk dr segmen
    http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    singgah ke blog syira eh ? and like page ni
    https://www.facebook.com/syiralokman5?ref=ts&fref=ts

    terima kasih ^_^

    ReplyDelete
  12. good luck tau.. :) kalau ada masa, jenguk2 lah kita.. :) dari segmen yang sama.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

    ReplyDelete
  15. Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
    selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

    ReplyDelete
  16. Drop here while following you. No. follow: 329. Follow me back. http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger