AYU 20 SEN CERITA P.RAMLEE - Denhanda

10 Dec 2013

AYU 20 SEN CERITA P.RAMLEE




DULU 


Image result for AYU 20SEN

SEKRANG 



MG memang layan citer p.ramle
rata-rata MG tanya memang tak muak tgk citer p.ramlee
tengok hari2 pun boleh gelak kaw kaw lagi .kan?

MG mmg nak tau sgt hidup ke lagi ayu 20 sen ni
sebab dia penah berlakon ngan arwah p.ramle arwah sudin n ajis
mesti gempak giler tengok p.ramlee dedepan .

last tup tup MG tengok ada org post citer ayu 20sen ni
dah lama dah kat paper tp rini baru MG jumpa n MG share lak ngan korang
tercapai hajat MG nk tau ttg ayu 20sen ni
yelah, MG bukan reporter nak p cari ayu 20 sen
nak carik pun tatau nak mula dari mana

so korang kenal tak ayu 20sen
comel je nek ayu
ayu yg skank mcm ayu yg dulu jugak :)

abg sudin! 20 sen! :)

lebih lagi boleh baca di utusan online kta sini -->> AYU 20sen <<-- klik sini

16 comments:

  1. hehe.saya pun dah baca ttg cerita ayu ni.cerita P.Ramlee ni sejak dulu hingga kini tak jemu kita tgk kan.sampai pelakon cilik dulu pun dah jd nenek

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah TJ ,
      xjemu jemu2 tgk
      die punya lawak tu xjemu :)

      Delete
  2. dah siap ada cucu dh tu. hihi.
    menabung nuffnang awak ye dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanx liza :)
      haah, patut ad cucu pon tu.
      tp da xblakon lak dia kan ?

      Delete
  3. Wah masih kelihatan comel la nek ayu ni :)

    ReplyDelete
  4. muke dia tak berubah kan.. sm je dr kecik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlari jauh sgt muka dia kan? :)

      Delete
  5. kita pun tak ingat siapa dia ayu..muka dia comel ayu. sama waktu kecil..

    ReplyDelete
  6. Wah. Dah nenek kan. Tak sangka kan. =)

    ZH blogger

    ReplyDelete
  7. Muz jarang layan citer noir ni, so tak brp nak kenal...Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaa.
      lyn la muz ..syioook ! huhu :)

      Delete
  8. dpt jugak tgk muka ayu bila dewasa..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kan?
      dapat jgk tgk muka dia :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger