SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE - Denhanda

18 Nov 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Bicara Mak Dara


bukak2 home asal byk tepek header mak dara ni n last2 aku bukak tengok!
mak ada ada buat segmen la ...
MG pun ape lagi .
tak segan silu join je ...hahaha
 dan ini gambar yg MG pertaruhkan ..hihi


taraaaa!!


"mcm comel jer! mcm cute je!"

nur mya khalisha suhada 4tahun

anak buah MG yg ke2 

macam comel je macam menyampah je tgk muka dia mcm tu ..haha



54 comments:

  1. Nak join juga boleh tak? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. joinla ..kalau ZH mcm ensem jer ..hehe :P

      Delete
  2. alahai comey jer dak nie.. hahahaaa... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel!
      suka sgt buat muka kesian kalau time makan sbb nak mkn byk ..haha :P

      Delete
  3. macam menyampah ajehe..he..kecian dia..nway good luck MG..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab xsuruh buat muka gitu die pepandai buat ..
      spe aja tatau ..
      muka comel2 je ...xsmpai hati nk marah kalau time die nakal :)

      Delete
  4. all the best MG.. hehe.. mmg cntik dan comei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe! tengkiu! comey kan? huhu

      Delete
  5. comel budak ni..tembam.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tembam!
      skank pun tembam.kuat makan ! huhu

      Delete
  6. alahai mcm comey jer mcm cantik jer..hihi.cheery dtg jenguk dri segment yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe!
      chery join jgk ea?
      nnti nk tgk gmba cheery lak ..huhu :)

      Delete
  7. Huiii.. Mcm rupa ank buah sy jugak, pulak dahhh.. Haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bebudak2 comel mmg muka nak sma vee! hehe

      Delete
  8. Gudluck MG. Saya pun join juga.

    http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. orite! nnti MG tgk gmbaaq ZH ye :)

      Delete
  9. gud luck ye :) comel bdk tu

    ReplyDelete
  10. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok!
      akn ke blog BBL nanti .
      tgu tau! huhu :)

      Delete
  11. gd luck.. Fiza pun join jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah! tgk dah gmba fiza .
      xp, nnti g jenjalan lg blog fiza :)

      Delete
  12. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai budu!
      orite!
      nnti MG terjah blog budu lelama k :)

      Delete
  13. hihi gud luck MG.. ni bukan macam comel lagi ni.. ni mmg comel~

    ReplyDelete
    Replies
    1. nemok nemok ni
      mia kalau ckp dia comel dia malu ..huhu :)

      Delete
  14. bambamnye dak comel ni :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. tembamnya dia...
    singgah dari blog Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
    happy blogging..

    Jemput join jugak MINI GA saya
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  16. alolo. tembamnya. comey2. balas kunjungan :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  17. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  18. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  19. @KSD
    ok ..thanks..nnti MG join tau mini GA awk tu :)

    @ira
    mmg tembam pun , bpe kilo ntah tu .haha

    @zie
    ok, t.ksih sudi singgah..nnti dtg singgah sne plak ea .tq ! :)

    @SoS
    gud luck too!
    nnti MG tgk ap mcm cntik ke x SOS punya gmba ye ..huhu :)

    ReplyDelete
  20. comelnya diaaaa...

    salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. singgah sini membls kunjungan...kelakar baca reply MG schmidt..hehe

    ReplyDelete
  22. @syu
    salam kenal :)
    nnti singgah kt syu plak ye .

    @need
    hahaha
    ap yg klaka tu
    nk p baca jap :P

    ReplyDelete
  23. Alololo ! Pipi diaaa.
    Datang melawat MG dan follow sekali. Weee. :D

    ReplyDelete
  24. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  25. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  26. @Nuriesya Nadia
    tengkiu folow MG :)
    gud luck too k :)

    @engku
    thanks buat jnjungn hormat tu .hihi :)

    @mimie
    sudi sgt singgah :)
    tengkiu !

    ReplyDelete
  27. kiut miut sungguh posing camtu..
    hehe..
    ikut sapo ler tu..

    shark singgah dr segmen samo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hontah la shark
      ikot spo ntah gamak ea tu . hehe
      thanks shark singgah :)

      Delete
  28. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  29. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  30. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ tembamnya .. geramnya...heheh

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  31. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete
  32. MG, Anda ditag. Jom join. Banyak hadiah menarik tau! queenamylia.blogspot.com/2013/11/happy-giveaway-by-ain-rahman_2771.html . Komen sekali ye. Thanks :)

    ReplyDelete
  33. assalam awak :)
    maaf ya, hari ni baru dapat blogwalking ke sini. anyway, PG dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan dari PG tau :)

    http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger