note 10.1 pakai pampers - Denhanda

21 Nov 2013

note 10.1 pakai pampers

alkisah
owner dia baru beli
sayang sgt kan . benda baru . bukan senang nak dapat
bukan 10 sen 20 sen
so masa nak carik casing yg sesuai
di pakai kan lah pampers anak dia kpd tab 10.1 dia tu
takut calar
so , as protection dia pakai kan pampers
hikhik

nah! ni dia tab 10.1 pakai pampers
hahaha
nak tergelak tgk
kenapa la die bawak keluar pampers dari dalam beg . rupanya mende alah ni
hohoho


tapi skank dah takde pampers anak dia dah dia rembat
dah dapat dah casing katanya :)


25 comments:

  1. hehe.. mcm2 sbb syg sgt kt tab tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah!
      die beli bwk ank2 skali .
      tkot calar on 1st day kan tu buat mcm tu
      casing kebetulan xd plak mse die beli tu :)

      Delete
  2. hahaha.. protection gituww.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rare protection tu liza :) hehe

      Delete
  3. Replies
    1. dan inovatif
      die ni tokey butik
      nnti die nak carik kain yg boleh protect tab
      jahit2 kasi cantik n jual :)

      Delete
  4. sayang tu, sebab nak dapat bukannya senang kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela sis
      betul tu!
      xank la calar on the 1st day kan
      kalau dah ber day day tu kurg skit syg kot ..huhu :)

      Delete
  5. haha.. sampai mcm tu sekali die takut tercalar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekjap je tu
      kebtulan pampers anak dia
      tetibe terpikir mcm tu :)

      Delete
  6. pakai pampers pun jadi la :D

    ReplyDelete
  7. Tebal betul casingnya. Kalau jatuh pun rasanya still elok lagi. Lagipun, tentunya ia baik untuk mencegah kebocoran. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha!
      betul!
      mencegah kebocoran tu pnting :P

      Delete
  8. haha..
    bleh tahan kreatif nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tadak spe boleh buat lg ni shark :)

      Delete
  9. syg tu kalau baru beli dah calar.. haruslah jaga elok2. hehe

    ReplyDelete
  10. hehe..ini macam pon ada yer? ahaks ~

    btw , CN follow sini ;)

    ReplyDelete
  11. literally letak pampers..?

    ReplyDelete
  12. @bro kai
    yup!
    protection 1st ! huhu :P

    @aisya
    haah! syg kan? calar hari pertama mmg akn jdi bad mud nanti ..huhu :)

    @CN
    macam mcam ada la ni :D

    @pha is
    yup!
    ini bukan cobaan phais ini betul2 kejadian ! *gaya p.ramle*
    haha :P

    ReplyDelete
  13. Sayang betul dia dengan note tu.
    lawak pun ada. Hehe

    ReplyDelete
  14. hehehe... pampers boleh boleh dibuat casing rupanya.. =D

    ReplyDelete
  15. kekekeh . cermat sangat orang nye . jage baik punye stail .

    ReplyDelete
  16. hihi.. lucu pula bila tengok gambar tu.. tapi memang kreatif la dia..

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger