HADIAHKAN SERVIS DG PERCUMA DENGAN *127# - Denhanda

7 Nov 2013

HADIAHKAN SERVIS DG PERCUMA DENGAN *127#



dapat msg dari Digi then rasa nak share dgn korang .
dah nama pun hadiah so someone kena beli la dulu baru boleh hadiahkan pada someone kan?
ok lets buy Digi prizes :)

Cara-cara pembelian hadiah servis Digi:
1. Dial *127#
2. Pilih nombor DG yg nak anda hadiahkan tu sama ada dari Frinds and family (FnF) atau masuk nombor baru.
3. Jika anda pilih FnF, anda kena pilih nombor yang mana satu anda nak. setiap pembelian hanya                  untuk 1 nombor sahaja. kalau anda nak bagi ramai so, anda kena ulang cara ni.
4. Pilih hadiah
    RM1 (100SMS)
    RM2 (SMS + MMS + FB SMS)
    RM4 untuk 300MB internet
5. Pengesahan pembelian.
6. Tahniah! rakan anda telah mendapat hadiah servis DG dari anda yg baik hati .



ok . nex time kalau ada kredit lebih MG hadiah kan kat korang k .
tapi kalau korang rajin tinggalkan no Digi korang kat MG la kan kalau tak macam mne nk dapat hadiah DG dari MG :)

7 comments:

  1. boleh bg kat sebarang nomber ker?

    ReplyDelete
  2. macam best jew.. macam syok jew.. hahaha nak try jugak.. hihi

    ReplyDelete
  3. tak guna DG lah MG..anyway tahniah sapa yang dapat..

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger