beli fareeda dapat ubat nyamuk - Denhanda

12 Nov 2013

beli fareeda dapat ubat nyamuk


ternampak 1 post kat fb mana akak ni beli tudung dari dealer fareda harga RM150
sampai2 je kat rumah die buka2 bungkusan, ubat nyamuk RM1.40 yg dia dapat 





so kawan2 perempuan MG kat luar tu yg suka sgt beli fareeda ni
pergi jela kedai diorang 
kalau jauh nak pergi kedai
pergi booth diorang yang berdekatan
kalau takde jugak usha2 la page dia tu seminggu lebih .
tengok feedback org macam mana 
baru confirm payment k 
nanti tak pasal2 bersusun stok ubat nyamuk kat umah 
mana ada orang guna ubat nyamuk macam ni
kalau nak bagi pun bagila yg letrik punya mahal sikit !
aish! seller mcam nila buat org tak leh nak carik makan :(

33 comments:

  1. Adeh... ade gak mcm ni... dah knape mesti ubat nyamuk... kot yer pun nak menipu bg la tudung bawal ker... ank tudung ker... hahaha... sian plak kat mangsa2 penipu ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la paasal
      ntah kenapa plak dapat ubat nyamuk plak dah ni
      ermm... takde kena mengena lgsgkan? tak kreatif ...hahaha

      Delete
  2. betul tu.. kene cr dealer yg sah tak pun pegi kedai jer terus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada org ckp sbb nila online seller xleh crik makan tapi no worry rezeki di mana2 .
      keep doing n janji jujur dalam urusan jual beli :)

      Delete
  3. tudung fareeda mahai la MG,, tak mampu akak hehe :) Tapi kesian gila kan.. agak2 lah nak menipu pon

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mahal pon kak,
      MG pun xpenah pakai sbb ak suka keras sgt kat kepala tu
      and dia sedang2 je terletak kt dada.
      and duduk office je sesuai pakai tdung ni mcm cikgu ka kan :)

      Delete
  4. Saya ada seorang kawan yang sangat berminat dengan koleksi Fareeda ni dan dia pun pernah kena tipu hangus RM130.00..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela...sbb tdung fareeda ni min rm120 harga dia .
      yg murh dr ni MG xtau sbb aritu ada jg msuk kedai nk beli tp ibu xkenan pulak..
      selamaaaaaat poket ..hehe :P

      Delete
  5. Kesiannya..
    Ada juga orang mcm tu ye..
    Disebabkan mereka nie lah yang akan menjejaskan orang yg berniaga secara
    online nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula pasal .
      nila setitik rosak susu sebelanga.
      dah byk sgt online seller menipu tp lg byk online seller yg jujur :)

      Delete
  6. mak akak dia beli kat butik fareeda je..tak beli online

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula ..
      lg selamat .puas hti pilih depan mata kan :)

      Delete
  7. Camne boleh jadi macam ni..jauh sangat larinya...Hmmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntahla kak. sedih sgt kan
      kalau ganti dgn tdung lain ok jgk kan :)

      Delete
  8. masyaAllah .. tamak sgt nk duit banyak.
    hm.. kalau nk Fareeda licha boleh belikan. dekat je ha dgn bangi. hehe.
    klik nuffnang awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ni ada org nk tolg belikan ni.. hehe
      ok cha. thankx ...nnti pasti klik cha jgk :)

      Delete
  9. yang rajin nak bli on9 tu naper..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntahla normi ...
      dah mmg salu kot die beli brg on9 kot :)

      Delete
  10. selamat siang, salam kenal dan salam blogger

    ReplyDelete
  11. Ewahh..kemain. Beli tudung Fareeda dapat ubat nyamuk. melampau betul. Sy pun suka beli online. Tapi setakat ni belum pernah kena tipu. Tak pernah la pulak sy beli benda2 mahal cmtu online. tak berani. Kalau bawah seratus, ok lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MG pun xpenah lg beli brg over rm100
      kalau beli pun sure tertungu tgu sgt sbb takot kena tipu
      org kena tipu rm10 pon da bsing2 ni kan pula rm100 kan?

      Delete
  12. jahatnya diorang ni kan. tak takut ke dia tipu orang. sabar ye MG

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg jahat tp bukan sian kt MG
      sian kt akk tu
      bukan MG beli ni fara :)
      MG share je supya yg len hati2 ngn seller ni ..huhu

      Delete
  13. ciannya... rm150 melayang... jadi berhati2lah kita bila nak membeli secara on9....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula pasal ...byk tu ..
      boleh mkn 5 hari kot ..hehe
      nasib ..xd rezeki . len kali msti akk tu berwaspada :)

      Delete
  14. Makan duit hasil menipu huhuhu tak berkat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbnrnya kak, dia thu benda tu xbetul xbaik xberkat tp xtau knp dia buat jgk ..huhu

      Delete
  15. Ya Allah, ada jugak orang macam ni eh. Macam sakit mental jerr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      xtau la tna.ye jgk tu ..hahaha :P

      Delete
  16. sabaq jer la..dah la tudung ratus2,,kejam sungguh bagi ubat nyamuk,klu broch fareeda je tak la kejam sgt..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pasal ...
      ubt nyamoook .
      xd kena mengena ,,mmg hangin je!
      kalau bg tdung fareda x ori ok jgk ...haish ..manusia

      Delete
  17. Out of so many things dia bagi ubat nyamuk?? What!!

    ReplyDelete
  18. Ya ALLAH, makin ramai org macamni sekarang ni kan. haihhhh, langsung tak takut menipu orang. hishhhh.
    bencinyaaaaa!!!

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger